İSTANBUL'DA R&B MÜZİK FESTİVALİ BAŞLIYOR!

İSTANBUL'DA R&B MÜZİK FESTİVALİ BAŞLIYOR!

İstanbul gece hayatına yeni bir soluk getiren Majestueux Club, R&B müzik severler için 6-20 Eylül tarihleri arasında Swat Entertainment iş birliği ile gerçekleştireceği festival kapsamında R&B muziğinin dünyaca ünlü isimlerini sevenleriyle buluşturuyor.

Dünya bu dansı konuşuyor!

Teach me how to dougie şarkısıyla tüm dünya da “Dougie” dansı ile fenomen olan dünyaca ünlü R&B  şarkıcısı Cali Swag District ( Yung ), 6 Eylül Pazar akşamı Majestueux Club’da sevenlerine müzik ziyafeti yaşatacak.

Dansıyla fenomen haline gelen ünlü R&B şarkıcısı Cali Swag District’in “Dougie” dansını yapan isimler arasında dünyaca ünlü sanatçılar, sporcular ve siyaset adamları da bulunuyor. Justin Bieber, Chris Brown, Kate Upton, Harry Judd, Andrew Flintoff, David Hasselhof, NBA / NFL oyuncuları ve Amerikan Başkanı Barrack Obama da katılığı bir yayında bu dansı yapmıştı.

Eva Simons İstanbul’da!

Dünya müzik listelerini alt üst eden ve bu yaz boyunca POLICEMAN şarkısıyla müzik listelerinde ilk 3’te kalmayı başaran dünyaca ünlü Hollanda’lı şarkıcı Eva Simons, 13 Eylül Pazar akşamı Majestueux Club Ortaköy’de festival kapsamında bir konser verecek.

Eva Simons daha önce de Will.i.am – This is Love Ft. Eva Simons şarkısı ile de internet üzerinde 220 milyon izlenmeye ulaşarak bir rekora imza atmıştı. 

Ve Redcafe İstanbul’da!

Festival kapsamında yine dünyaca ünlü şarkıcılarla feat yapan R&B şarkıcısı Jermaine Denny (Redcafe) de 20 Eylül Pazar akşamı Majestueux’da bir konser verecek. Festivalin Ekim ayında da devam etmesi bekleniyor.

Festivalin tam programı ise şöyle;

6 Eylül Pazar – Cali Swag District ( Yung )

13 Eylül Pazar -  Eva Simons

20 Eylül Pazar – Redcafe

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.