"İstanbul'un Kalbi"... TAKSİM'DE ATIYOR!..

"İstanbul'un Kalbi"... TAKSİM'DE ATIYOR!..

Acıbadem Taksim Hastanesi, 2. yılına özel olarak Galata Sanat işbirliği ile “İstanbul’un Kalbi” isimli bir resim sergisine ev sahipliği yapıyor

Galata Sanat’ın üç sanatçısı Bülent Kılıç, Daria Shcherba ve Katerina Kaya’nın resimlerinin yer aldığı serginin açılışı, sanatçıların, hekimlerin ve hastaların katılımıyla 17 Ekim Salı günü yapıldı.  

İstanbul’un en önemli sanat merkezlerinden birinde konumlanan Acıbadem Taksim Hastanesi, Galata Sanat işbirliğiyle 2. yılına özel bir resim sergisi düzenliyor.

Fuaye Alanı’nda 17 Ekim Salı günü açılışı yapılan sergide ağırlıklı yağlı boya çalışılan 15 eser, 10 gün süreyle sanatseverlerle buluşacak.

Ziyaretçilerini, “İstanbul’un Kalbi”ne doğru yolculuğa çıkaracak olan sergide Galata Sanat’ın 3 sanatçısı Bülent Kılıç, Daria Shcherba ve Katerina Kaya’nın resimleri sanatseverlerle buluşuyor.

Serginin açılışında konuşan Başhekim Doç. Dr. Tamer Karşıdağ, Acıbadem Taksim Hastanesi’nin İstanbul’un merkezinde yer alması nedeniyle sanatla iç içe konumlandığını ve İstanbul’un siluetini yansıtan öğelerle dolu olduğunu belirterek “Özgün yeteneğe sahip sanatçılarımızın eserlerini hekimlerimiz ve hastalarımızla buluşturmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.

Sanatın, hayata güzellik katan gücünü hastanemizde hissetmek ayrı bir mutluluk” dedi. Serginin açılışında konuşan Galata Sanat Kurucu Ortağı Hakan Başpınar da, Acıbadem Taksim Hastanesi’nin 2. yılına özel düzenledikleri “İstanbul’un Kalbi” temalı sergi nedeniyle hem sanatçıların hem de kendilerinin çok mutlu olduklarını belirterek “Acıbadem Taksim Hastanesi’nin gelecekteki etkinliklerinde de birlikte olmaktan onur duyacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.