'İşte Benim Stilim'... HAFTAYA FİNAL VAR!

'İşte Benim Stilim'... HAFTAYA FİNAL VAR!

TV8'in başarılı yarışma programı İşte Benim Stilim'de büyük finale bir hafta kala elenen isimler sivri dili ile ön plana çıkan 19 yaşındaki yarışmacı Nihal Candan ve Gülay Hançer oldu.

Ekranların en çok izlenen programlarından biri olma özelliğini korumaya devam eden İşte Benim Stilim'de bu akşam iki yarışmacı büyük ödüle ve hayallerine veda etti.

İşte Benim Stilim Eleme Gecesi’nde; İvana Sert sergilediği “Makeup Backstage Pop Dans” dansıyla geceye renk kattı.
 
İşte Benim Stilim’in bu hafta yapılacak eleme gecesinin konuk jüri üyesi; Yılmaz Morgül'dü. Morgül de seslendirdiği birbirinden güzel şarkıları ile izleyenlere müzik ziyafeti yaşattı.

Gecenin sonunda ise elenen ilk isim Nazlı Hamarat ile elemeye kalan Nihal Candan oldu. 

Jürinin kararı Nihal'den yana oldu. Genç yarışmacı büyük ödül 100 bin TL'ye büyük finale bir hafta kala veda etmek zorunda kaldı.

Nihal Candan'ın ardından jürinin en az puanı verdiği ikinci isim Gülay Hançer de jürinin karşısındaki yerini aldı. Diğer yarışmacıların tercihi ise değişmedi ve Nazlı Hamarat bir kez daha jürinin karşısında yarışmadaki kaderini belirleyecek kararı beklemek için Gülay Hançer'le yan yana geldi.

Jürinin kalmasından yana oy kullandığı yarışmacının ismi ise değişmedi ve Nazlı Hamarat finale adını yazdırmaya hak kazanan isim oldu. Yarışmadan elendikten sonra jürinin isteği ile tekrar dönen Gülay Hançer ikinci defa yarışmadan ayrılan isim oldu.

 

Kaynak:medyafaresi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.