İşte Benim Stilim… HER İKİ TARAF DA HAKLI ÇIKTI, AYNI KADRO DEVAM!

İşte Benim Stilim… HER İKİ TARAF DA HAKLI ÇIKTI, AYNI KADRO DEVAM!

Ivana Sert ile tartışan Nur Yerlitaş, yaşananların perde arkasını Kıbrıs tatilindeyken ulaştığımızda tüm içtenliğiyle magazinkolik.com’a anlattı.

‘İşte Benim Stilim’ yarışmasında jüri üyeleri Nur Yerlitaş ile İvana Sert arasında anlaşmazlık çıkmış ve yapımcıları Caner Erdem ve Haluk Şirin Nur Yerlitaş’tan yana olup İvana Sert’in işine son vermişti.

Ne var ki geçtiğimiz gün biraraya gelen ekip, aklıselimlerini kullanarak probleme çözüm getirdiler…

Yaşananların ardından Kıbrıs’ta tatilde ulaştığımız Nur Yerlitaş sessizliğini magazinkolik.com’a bozdu.

Ünlü modacı şunları söyledi:

“DAVALI BEN, DAVACI BEN!”

“Aramızda bir tartışma yaşandı. İkimiz de sinirliydik! Tartışmamızın sebebi çalışma günlerimizle ilgiliydi… Olayı çözemeyip gerginlik yaşanınca araya yapımcımız da girdi. O da sinirlendi.

Ben çekimlerin hafta sonu yapılmasını istiyordum. Onun nedeni de hafta içi atölyemde olup hafta sonu da çekimlere katılmak içindi. Hatta iş yoğunluğumdan dolayı almam gerekn radyoterapilerimi bile alamıyorum…

İvana’da tam tersi hafta içi çekim yapıp, hafta sonu tatil yapmak ve ekstra işlerini yürütmek istiyordu. İvana da bunu hafta sonu çocuğuyla geçirmek için talep ettiğini söyledi.

Tartışma bu yüzden çıktı. Ama aslında bir anne olarak o da haklıydı… Biliyorsun Nurcancığım zaten benim pamuk gibi yüreğim vardır… Zaten bu tartışmada davalı da davacı da bendim…

Sinirler yatıştıktan sonra oturduk konuştuk ve 1 hafta İvana’nın dediği olacak 1 haftada benim dediğim olacak. Şu anda bir sorun yok. Pazartesi günü çekimlere kaldığımız yerden devam ediyoruz.”


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.