İşte Benim Stilim...İLK ELENEN KİM OLDU?

İşte Benim Stilim...İLK ELENEN KİM OLDU?

İşte Benim Stilim 13 Şubat 2016 eleme gecesi kim elendi sorusunun yanıtını belli oldu. İşte Benim Stilim'de bu hafta elenmek üzere 4 yarışmacı jüri karşısına çıktı.

 

 

İşte Benim Stilim 13 Şubat gecesi kim elendi?

İşte Benim Stilim 6. sezonun ilk eleme gecesinde jüri karşısına çıkan Meral,Melike,Özge ve Dicle arasında yarışmaya veda eden isim Dicle Turgal oldu. İşte Dicle Turgal'ın İşte Benim Stilim'e veda ettiği anlar.

Banu Alkan - Hakan Akkaya kavgası

İşte Benim Stilim 6. Sezon 12 Şubat 2016 Cuma akşamı yayınlanan 6. bölümünde gala gecesinde Banu Alkan Hakan Akkaya'ya avam deyince gerginlik çıktı. 

İşte Benim Stilim'in 12 Şubat günü yayınlanan yeni bölümünde Hakan Akkaya, Meral Avcı’yı bir kadın yürüyemediği elbisenin içinde asla şık olamaz deyince Banu Alkan, 'Ben de az önce yürüyemedim, takıldım' dedi.

Hakan Akkaya’da 'Sizde de bir sorun var o zaman' sözleriyle Banu Alkan’a cevap verince ikili arasında gerginlik yaşandı.

'Avam değil asaletli olun!'

Banu Alkan yürüyememesinin nedeni olduğunu söyleyerek yaşadığını anlattı.Ardındansa Hakan Akkaya'ya 'Avam değilde biraz daha asaletli olun' deyince ikili arasındaki gerginlik yükseldi.

Hakan Akkaya geri adım attı

Hakan Akkaya bu sözler üzerine Banu Alkan’a 'Siz bizim konuğumuzsunuz, bizim coğrafyamızda gelen konuğa saygısızlık olmazsa, yaptıysam da özür dilerim' dedi.

Banu Alkan ise Hakan Akkaya'nın bu yaklaşımına 'Ben sizin değil TV8’in konuğuyum. Ben şıklığın ne olduğu çok iyi biliyorum, 17 yaşından beri Paris’te yaşıyorum' dedi.

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.