İşte Benim Stilim… İŞTE BİRİNCİ, İŞTE ŞAMPİYON!..

İşte Benim Stilim… İŞTE BİRİNCİ, İŞTE ŞAMPİYON!..

İşte Benim Stilim finali birincisi kim oldu ve para ödülünü kim kazandı? İşte Benim Stilim finali saat 23.15'te kim elendi sorusunun yanıtı ile başladı. Peki 6. sezon birincisi kim oldu parayı kim kazandı.

İşte Benim Stilim yarışmasında finale gelindi. 6. Sezonu ile ekranlara veda edecek olan İşte Benim Stilim yarışması yeni yayın döneminde olmayacak.

İŞTE BENİM STİLİM FİNALİ KİM KAZANDI 8 NİSAN KİM ELENDİ KİM BİRİNCİ?

İşte Benim Stilim final gecesi saat 23.15'te başladı. İşte Benim Stilim finalinde konuk jüri üyesi Sinan Akçıl oldu. İşte Benim Stilim birincisi olmak için jürinin önüne bu gece 7 isim çıktı. İşte Benim Stilim finaline kalan ve büyük para ödülünü kazanmaya yakın olan yarışmacılar Yeşim Aydın , Bahar Candan , Yağmur Taktaş , Meral Avcı , Selay Topçuoğlu , 
Ayşan Ojagverdiyeva ve Tuğba İldiz son kez podyumda yürüdü. Sms oylaması sonucu İşte Benim Stilim 6. sezonunun birinci olmaya hak kazanan ismi ise Yeşim Aydın oldu. Yarışmanın 2.si olduğunu öğrenen Bahar Candan, stüdyoyu terk ederken, İşte Benim Stilim 6. sezon 3.sü ise Meral Avcı oldu.

FİNAL GECESİNDEN İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

YEŞİM AYDIN KİMDİR?

İşte Benim Stilim birinciliğinin açık ara favori ismi olan Yeşim Aydın 21 yaşında. Yeşim Aydın'ın daha önce çalışma hayatı olmasına rağmen belirli bir mesleği yok. Bilim kurgu filmlerini seven Yeşim Aydın, Bahar Candan ile olan kavgaları ile işte benim stilimde çok konuşuldu.

Yeşim Aydın kimdir işte benim stilim birincisi kim kazandi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum