İŞTE SİZE 2017'NİN MUTLAKA İZLENMESİ GEREKEN 10 FİLMİ!..

İŞTE SİZE 2017'NİN MUTLAKA İZLENMESİ GEREKEN 10 FİLMİ!..

2017'nin mutlaka izlenmesi gereken 10 filmi sinema severlerle paylaşıldı.

 
Sinema açısından verimsiz geçen bir senenin ardından 2017'nin bomba gibi geldiği hepimizin malumu. Bizler de bu yüzden 2017 bitmeden mutlaka izlemiş olmanız gereken 10 filmi sizler için derleyelim dedik.
2017'de mutlaka izlemeniz gereken 10 film!

1. Star Wars: The Last Jedi

<strong>1. Star Wars: The Last Jedi</strong>
Rey, efsanenin ikinci bölümünde de Finn, Poe ve Luke Skywalker ile destansı yolculuğuna devam ediyor. 
Filmde Daisy Ridley, John Boyega, Mark Hamill, Domhnall Gleeson, Carrie Fisher, Laura Dern, Oscar Isaac, Gwendoline Christie ve Lupita Nyong'o gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Rian Johnson oturuyor.

2. The Beguiled 

<strong>2. The Beguiled </strong>
Amerikan İç Savaşı sırasında yaralanan Kuzeyli Birlik askeri John McBurney (Colin Farrell), Güney'deki Konfederasyon'a bağlı Mississippi'de bir yatılı okulda kalan küçük bir kız tarafından bulunur ve hayatı kurtarılır. Sadece kız öğrencilerin kaldığı ve Martha Farnsworth'ün (Nicole Kidman) yönettiği okulda bakımı yapılıp iyileştirilen düşman askeri, zamanla oradaki herkesle yakınlık kurar. Ancak bu yakınlığın dozu arttıkça bu yalnız kadınlar birbirlerine düşecek, daha sonra da adama sırt çevireceklerdir.
Film, Thomas P. Cullinan'ın A Painted Devil adlı romanından uyarlandı.

3. Blade Runner 2049

<strong>3. Blade Runner 2049</strong>
Başrollerinde Ryan Gosling ve Rick Deckard rolünde Harrison Ford'un boy göstereceği filmin kadrosunda kilit bir rol için Oscar ödüllü oyuncu Jared Leto da yer alıyor. Büyük yankı uyandıran 1982 yapımı Bıçak Sırtı filminin uzun zamandır beklenen devam halkası olan Blade Runner 2 bir kez daha Philip K. Dick'in romanından beyazperdeye uyarlanacak. Kadrosunda Robin Wright, Ana de Armas, Carla Juri, Mackenzie Davis, Barkhad Abdi, David Dastmalchian, Hiam Abbass, Lennie James ve Dave Bautista'yı bulunduran devam halkasının yönetmenliğini Denis Villeneuve üstleniyor. Filmin senaryosunda ise Hampton Fancher ve Michael Green imzası var.

4. The Other Side of the Hope

<strong>4. The Other Side of the Hope</strong>
Fin oyuncu Sakari Kuosmanen’i, yönetmenin yeni filminde lokantacı ve eski seyahat satıcı olan bir poker oyuncusu rolünde izleyeceğiz. Film Finlandiya’ya gelen Irak veya Suriyeli mültecilerin başından geçen olayları ve yeni hayatlarını konu alacak. 

5. Wonder Woman

<strong>5. Wonder Woman</strong>
Amazon prensesi Diana Price, nam-ı diğer Wonder Woman dünyayı keşfetmek için tropik topraklarını geride bırakıp demir ve camın hüküm sürdüğü dünyamıza dalar. Birçok inanüstü yetenek ve kıvrak bir zekayla donatılmış olan güzel kahraman Cennet Adası'nın medeniyete açılan kapısı olacaktır.
Wonder Woman'ın yönetmen koltuğunda Patty Jenkins oturuyor. Filmin senaryosunu Allan Heinberg ve Geoff Johns kaleme alırken filmin süper kahraman kadınını Batman vs Superman: Adaletin Şafağı filminde olduğu gibi yine Gal Gadot canlandırıyor. Filmin kadrosunda Connie Nielsen, Chris Pine, Robin Wright ve David Thewlis gibi başarılı isimler bulunuyor.

6. My Life as a Courgette

<strong>6. My Life as a Courgette</strong>
Courgette, 9 yaşındaki çocuğun takma adıdır.Annesinin ani ölümünden sonra bir polis memuru olan Raymond yetimhanede Courgette ile ilgilenmektedir. Başlarda Courgette bu yeri düşmanca ve yabancı olarak görse de polis memurunun da yardımıyla yeni arkadaşlar edinecek, güvenmeyi, kendine yeni aile kurmayı ve gerçek sevgiyi öğrenecektir.
Senaryosunu Tomboy'un yönetmeni ve senaristi Céline Sciamma yazdı. Hem karanlık hem naif tarzıyla her yaştan izleyiciye hitap eden film, dünya prömiyerini Cannes'ın "Yönetmenlerin 15 Günü" Bölümü'nde yaptı. Ayrıca dünyanın en saygın canlandırma festivallerinden Annecy’de En İyi Film ve İzleyici ödülleri kazandı.

7. Mudbound

<strong>7. Mudbound</strong>
İki erkek, İkinci Dünya Savaşı'ndan eve, Mississippi kırsalındaki bir çiftlikte çalışmaya gidiyorlar. Burada, ırkçılığa karşı savaşmak ve savaştan sonra hayatlarını değiştirmek için mücadele veriyorlar.

8. Dunkirk

<strong>8. Dunkirk</strong>
Dunkirk, Christopher Nolan tarafından yönetilen ve yazılan ve yapımcılığını da Christopher Nolan ile eşi Emma Thomas'ın yaptığı 2017'de gösterime girecek olan aksiyon gerilim tarih filmi. Film 2. Dünya Savaşı sırasında kuzey Fransa'daki Dunkirk şehrinin tahliyesini anlatıyor.
 
Film Warner Bros. Pictures tarafından geleneksel olarak ve IMAX sinemalarında 21 Temmuz 2017'de yayınlanacak.

10. The Lost City of Z

<strong>10. The Lost City of Z</strong>
1920'lerde Amazon'da esrarengiz bir şehir ararken ortadan kaybolan İngiliz keşifçi Albay Percival Fawcett'ı esas alan gerçek bir hayat hikayesi.

Kaynak:Milliyet

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.