İŞTE TÜRK KADINLARININ YENİ ERKEK TERCİHLERİ

İŞTE TÜRK KADINLARININ YENİ ERKEK TERCİHLERİ

Business Channel Türk TV'de ekranlarının renkli ismi VJ Bülent ‘in sunumuyla gerçekleşen ’’Erkeğin Güzeli‘’ yarışması televizyon camiasında bomba etkisi yarattı.

 

İnsanlık tarihinin en eski dönemlerinde de, bugün de değişmeyen şeylerden birisi  güzellik deyince akla obje olarak kadın gelmesidir.

Kadınlarınki kadar çok konuşulmasa da bir kaç yılda bir ısrarla düzenlenen  ‘’ Erkek Güzellik ‘’ yarışmalarında en yakışıklı erkek seçilir. 

Uzun yıllardır çeşitli kanallarda Türkiye’de yapılan güzellik yarışmalarında hep genç kızlarımız aday olur ve ekranlarda yayınlanacağı gün herkes nefesini tutar ve adaylar içinden belirlediği adayın birinci olmasını beklerdi.

Business Channel Türk Tv yine bir tabuyu daha yıkıyor!!!!!

Yarışma için bundan 1 ay önce 50 Ünlü Adam ( Sanat, Medya, Sosyete ve İş Dünyasından isim belirlendi. ) Belirlenen isimler TV’de SMS ve Sosyal medyalarda halka tanıtıldı. TV izleyicileri SMS yoluyla katıldığı elemelere, sosyal medya takipçileri de oylarıyla destek oldu ve  her hafta 10 kişi elendi. 

‘’ Erkeğin Güzeli ‘’ yarışmasında elene eleneee 10 aday kaldı. Bu adaylar içerisinde öyle isimler yer aldı ki Tv Kanalının yönetimi dahi şok oldu. Bu yarışmayla Türk Kadının beğendiği Erkek profilinin de değiştiği gözlendi.

Erkeğin güzeli yarışmasında TOP 10 kalan isimler arasında kimler yokki, Tarkan’dan tutun da Mehmet Ali  Erbil’e kadar.  Yalnız listede öyle bir isim var ki tüm yakışıklı beylere fark attı hatta Tarkan’ı bile bu hafta kıl payı ile geçti ve 1 Numaraya oturdu.  Listelere bommmmmba gibi düştü.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.