İTALYAN LEZZETİ İSTANBUL'DA!

İTALYAN LEZZETİ İSTANBUL'DA!

Şehir merkezine yakın aynı zamanda doğa ile iç içe huzurlu bir ortamı tercih etmek isteyenlerin kısa sürede uğrak yeri haline gelen Pesto Italiano İstanbul, Genç işletmeci Serkan Torun tarafından 2015'de sektöre iddialı bir giriş yaptı.

Serkan Torun tarafından A’dan Z’ ye düşünülmüş kusursuz menüsü , şık ve konforlu mimarisi  ile muhteşem bir doğa içerisinde misafirlerini  özenle seçilmiş  değerli tabloların arasında sanata ve lezzete doyuruyor.

Pesto Italiano ‘ da geçtiğimiz ay ilk kişisel resim sergisi EQ-Emotive Quotes ile  sanat severlerle buluşan genç ressam Dilahan Doğan’ ın iddialı eserlerinden bir kaçını da görmeniz mümkün.

Gerçek İtalyan Lezzeti Arayanlara Pizzanın Her Çeşidi Pesto Italiano’ da..

Pesto’ya özel 3 farklı odun kullanılarak pişirilen pizzalar bağımlılık yapıyor. Ünlü isimlerin de uğrak yeri olan mekan, bir pizza ne kadar farklı olabilir ki sorusunun da en iyi cevabı.

Mekan sahibi Serkan Torun , sanata verdiği önemi sunumlarına da yansıtıyor. Kendine has servisi ile sosyal medyanın da favorisi olan Pesto, Köfteli Pizzadan, Melanzane Pizzaya hatta  tatlı severlerin favorisi olan Nutella Pesto Pizza’ya kadar pek çok özgün seçeneği ile fark yaratıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.