İTÜ RADYOSU KÜRESEL CANLI YAYINDA!

İTÜ RADYOSU KÜRESEL CANLI YAYINDA!

Türkiye'nin ilk üniversite radyosu olan ve halen 3 kanaldan yayın yaparak geniş bir dinleyici kitlesi ile buluşan İTÜ Radyosu, uluslararası yayıncılık arenasında ülkemizi temsil edecek.

İTÜ Radyosu Küresel Canlı yayında

Bu yıl 70. yaşını kutlayan Türkiye’nin ilk üniversite radyosu İTÜ Radyosu, 2 Ekim 2015'te gerçekleşecek "World College Radio Day" etkinliğine 3. kez Türkiye adına katılan tek üniversite radyosu olacak. 24 saat sürecek küresel canlı yayında İTÜ Radyosu, hazırladığı 1 saatlik özel programla yayında olacak. Etkinliğe, 43 ülkeden 700 öğrenci radyosu katılacak.

 

Bu yıl 70. yaşını kutlayacak olan İTÜ Radyosu, 2 Ekim 2015'te gerçekleşecek "World College Radio Day" etkinliğine 3. kez Türkiye adına katılan tek üniversite radyosu olacak.

24 saat sürecek küresel canlı yayında İTÜ Radyosu, hazırladığı 1 saatlik özel programla yayında olacak.

Etkinliğe, 43 ülkeden 700 öğrenci radyosu katılacak. Yayın maratonu ABD'den başlayarak Venezüella, Meksika, Kolombiya, Şili, İspanya, Hong Kong, İsveç, İtalya, Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye, İngiltere, Fransa, İsrail, Hindistan ve Kanada'dan öğrenci radyolarının programlarına yer verecek ve ardından tekrar ABD 'ye dönerek son bulacak.

2012 yılında düzenlenmeye başlayan küresel radyo yayınına, İTÜ Radyosu geçen yıl ikinci kez katılmış ve 3 Ekim 2014’te Türkçe ve İngilizce anonslar eşliğinde bir saatlik canlı yayın gerçekleştirmişti.

 

 

 

 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.