İvana Sert... DAMATLIK GİYDİ!

İvana Sert... DAMATLIK GİYDİ!

Moda ikonu İvana Sert erkek giyim markası Torres’in İzmir’deki damatlık kıyafet üreten fabrika açılışında düzenlenen defilenin finalinde erkek kıyafeti giyerek erkek mankenler ile podyuma çıktı.

Türkiye’nin önde gelen tekstil firması Erkaya Group, İzmir’de bin kişiyi istihdam edecek “Torres Cerimonia” fabrikasının açılışını politika, siyaset ve ünlü yıldızların katılımı ile yaptı.

İzmir Gaziemir’de açılan fabrikanın açılışını İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir AK Parti milletvekili Hüseyin Kocabıyık, eski içişleri bakanı Abdülkadir Aksu ve eski tarım bakanı Kutbettin Kuzu birlikte yaptılar.

Vatan Şaşmaz’ın sunuculuğunda ve Fashion TV Türkiye temsilcisi Enis Onat’ın organize ettiği açılışa çok sayıda davetli katılırken ünlü sanatçı Küçük Emrah’ta davetliler arasındaydı.

İvanalı damatlık defilesi ilgi gördü…

Açılışta fabrika içine özel olarak kurulan defile alanında Torres Cerimonia markası adı altında üretilen ve bu yılın modasının çizgilerinden oluşan damatlık defilesi yapıldı.

Birbirinden değişik modellerdeki damatlıklar davetliler tarafından ilgi ile izlendi.

Küçük Emrah defileyi eski içişleri bakanı Abdülkadir Aksu ve eski tarım bakanı Kutbettin Kuzu birlikte izledi. Defilenin finalinde ise podyuma moda ikonu ve TV yıldızı İvana Sert çıktı.

Torres’in yönetim kurulu üyesi ve tasarımcısı Serdar Çakırlı ile birlikte kendisinin tasarladığı siyah maskülen tarzdaki erkek kıyafeti ile defilenin finalini yapan İvana’ya erkek mankenler de eşlik ettiler.

Erkek kıyafeti ile dikkatleri üzerine çeken İvana Sert defile sonunda objektiflere poz verirken Erkaya Group Ceo’su Süleyman Kaya ile birlikte “Önümüzdeki dönemde maskülen yani kadınlara yönelik erkek giyim tarzında kıyafet tasarımları ile bu tarzı seven hanımlara hitap eden kıyafetler yapabiliriz.

Ben maskülen tarzı çok seviyorum” dedi. Süleyman Kaya ise “İvana erkek tarzı kıyafeti bizim defilede giydi. Artık hanımlar bu sene bu tarzı moda olarak benimserler” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.