İyi Seyirler... YENİ BİR MAGAZİN PROGRAMI BAŞLIYOR!

İyi Seyirler... YENİ BİR MAGAZİN PROGRAMI BAŞLIYOR!

Yaz sezonuna iddialı hazırlanan Samanyolu TV’nin yeni magazin programı başlıyor.

Geçtiğimiz günlerde yeni projelerini duyuran Samanyolu TV, Cumartesi günü magazin formatıyla ekrana gelecek İyi Seyirler programını yayınlıyor. Her hafta ünlü bir ismin sunumuyla ekrana gelecek programda dizi setlerinden haberler, kamera arkasında yaşanan olaylar, oyuncularla gerçekleştirilen çok özel röportajlar yer alacak.

İlk bölümü 23 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’da yayınlanacak programda ayrıca yaklaşan sezon sonu öncesi dizilerden son haberleri ve sezon finallerinde izleyenleri bekleyen sürprizlerden tüyoları yönetmenler anlatacak. 

Mutlu Eden Lezzetleri Tatmaya Hazır Mısınız? 

Yemek programlarında yakaladığı başarıyı devam ettirmek isteyen Samanyolu TV’nin farklı bir konseptte yayınlanacak olan Pasta Börek adlı bir programı 25 Mayıs Pazartesi günü izleyici ile buluşuyor. “Pastasız böreksiz ev kalmasın” sloganıyla yola çıkan kanalın yeni lezzet programını pasta börek ustası Gülenay Yüce sunacak. 

Hafta içi her gün saat 10.30’da canlı olarak yayınlanacak programda Gülenay Yüce, yemek tutkunlarını ve farklı tarifler arayanları keyifli bir mutfak macerasına davet ediyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.