iyisahne.com... SANATÇILARI, ETKİNLİK SAHİPLERİYLE BULUŞTURAN GİRİŞİM !..

iyisahne.com... SANATÇILARI, ETKİNLİK SAHİPLERİYLE BULUŞTURAN GİRİŞİM !..

Türkiye’de ilk defa dijital ortamda sanat ve performans profesyonellerini müşteriler ve etkinlik sahipleriyle buluşturan iyisahne.com, yayın hayatına başladığı Nisan ayından bu yana etkinlik sahiplerinden gelen yüzlerce teklifi sanatçılara ulaştırdı.

sanatçıların, müşteriler ve etkinlik sahipleri tarafından kolaylıkla keşfedilmelerini ve iş bulmalarını sağlayan iyisahne.com, müzisyen, enstrümanist, müzik grubu, orkestra, ensemble ve DJ’ler üzerinden sahip olduğu ve hergün büyümeye devam eden 200 kişilik portföyü ile hizmet vermeye devam ediyor.

İnternet girişimclerini ve yatırmcılarını bir araya getirmeyi amaçlayan Etohum’un 2015 yılında seçtiği girişimlerden biri olarak adını duyuran iyisahne.com kültür, sanat ve eğlence ekonomisinde bir ilk niteliği taşıyor. Girişim, sektörün en önemli sorunu olarak nitelendirilen erişim ve iletişim zorluğunu ortadan kaldırıyor. 

Bir kuruma bağlı olmadan bağımsız olarak çalışan geniş kapsamlı bir kitleye dijital ortamda bir adres kazandırarak sanatçıları görünür, bilinir ve ulaşılabilir kılan iyisahne.com, sanatın ve sanatçının ilk ve tek ortak platformu olarak sanat/performans profesyonellerine ulaşmanın ve onlardan hizmet almanın yeni yöntemini Türkiye’de uygulamayı amaçlıyor.  

200’ü aşkın onaylı sahne profiliyle İstanbul ve çevresinde hizmet vermekte olan platform yıl sonuna kadar Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Eskişehir gibi kültür, sanat ve eğlence ekonomisinin başkentlerini portföyüne dahil ederek tüm Türkiye’ye ulaşmayı hedefliyor.

Hizmetlerin internet üzerinden satın alınabilmesini sağlayan ve topluluk temelli bir dijital girişim olan iyisahne.com’da sanatçılar ve sanat profesyonelleri kendi sahne profillerini listeleyebiliyor, profillerini detaylandırabiliyor ve performanslarını görsel olarak etkinlik sahipleriyle paylaşma imkanı buluyor.

Etkinlik sahipleri ise anlaştıkları sanatçı ile hiçbir aracı olmaksızın yazışabiliyor, mutabık kalınan hizmet bedelini kredi kartı ya da banka kartı ile ödeyebiliyor, dilerlerse 9 aya kadar taksitlendirebiliyor. 

Düğünler için müzisyen ya da fotoğrafçı, doğum günü partileri için palyaço ya da sihirbaz, kurumsal etkinlikler için DJ, karşılama ikilisi ya da yaylı çalgılar dörtlüsü, yerel bir etkinlik için kukla ustası ya da meddah gibi çeşitlendirilebilecek, geçimini birim zamanını kiralayarak sağlayan en büyük kitle olan sanat/performans profesyonelleri, iyisahne.com’un sunduğu zemin üzerinde bir arada görünür ve erişilebilir hale geliyor. 

iyisahne.com ekibi kimdir?

iyisahne.com’un kurucu ortakları ODTÜ Mühendislik Fakültesi kökenli üç girişimci Sinan Zabunoğlu, M. Cem Yanık ve Deniz Tav. Devlet Opera ve Balesi, Devlet Konservatuvarı ve Borusan Filarmoni Orkestrası gibi Türkiye’nin en önemli sanat kurumlarında çalışan dört değerli sanatçı ise bilgi birikimleriyle iyisahne’ye sektörel deneyim kazandırıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.