JESSIE J'DEN TÜRKİYE'YE TÜRKÇE "SELAM"

JESSIE J'DEN TÜRKİYE'YE TÜRKÇE "SELAM"

Son dönemin en büyük pop yıldızlarından Jessie J, 3 Temmuz Cuma akşamı Küçükçiftlik Park'ta gerçekleştireceği konseri için gün sayan hayranlarına bir video üzerinden seslendi.

Videoda hayranlarını Türkçe selamlayan yıldız, İstanbul’un favori şehirlerinden biri olduğunu ve gelmek için sabırsızlandığını söyledi. Video, Pozitif Live'ın Facebook hesabında yayınlandığı andan itibaren binlerce kişi tarafından izlendi ve beğeni aldı.

Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip Jessie J, Pozitif Live organizasyonu ve Maximum Kart ana sponsorluğuyla gerçekleştireceği konserde yaza damgasını vuracak bir sahne performansına hazırlanıyor. Milyonlarca albüm satışı ve kazandığı ödüllerle müzik dünyasının en çok takip edilen starları arasında yer alan Jessie J'in “Domino”, “Nobody's Perfect” ve “Price Tag” gibi akıllara kazınan hit parçalarını seslendireceği konserde, dinleyiciler eğlence dolu bir gece yaşayacak.

İş Bankası Maximum özellikli kredi kartı sahipleri Jessie J konser biletlerinde yüzde 30 indirim ayrıcalığına sahip oluyor. Ayrıca 2 şanslı İş Bankası Maximum Kart sahibi, Jessie J ile konser öncesi kuliste tanışma ve sohbet etme imkanına sahip olacak.

İŞTE JESSİCA J'NİN TÜRKÇE MESAJ VİDEOSU;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.