Jr. Behzat Uygur.. MÜZİK YOLCULUĞUNA "DOLUNAY" İLE ÇIKTI !..

Jr. Behzat Uygur.. MÜZİK YOLCULUĞUNA "DOLUNAY" İLE ÇIKTI !..

Türk tiyatrosunun unutulmaz ismi Nejat Uygur’un torunu, oyuncu Behzat Uygur’un kendi ismini taşıyan oğlu Behzat Uygur “Dolunay” isimli şarkısıyla müzik dünyasına merhaba dedi.

Jr. Behzat Uygur single albümüyle çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini söylüyor.

Çalışma hayatına küçük yaşlarında ailesine ait tiyatroda bilet satarak başlayan, on yıldır da televizyon dünyasında yönetmen, kurgu yönetmeni ve prodüktörlük yapan Behzat Uygur, müziğe olan ilgisini profesyonelliğe dönüştürmeye karar verdi. Ailesinin ismini müzikte de yaşatmaya kararlı olan Behzat Uygur, single albümünde yer alan "Dolunay" isimli şarkısıyla dikkat çekecek.

DokuzSekiz Müzik yapımcılığında yayımlanan "Dolunay" isimli şarkıyı ilk defa müzisyen arkadaşının stüdyosunda dinleyen Behzat Uygur, “şarkıyı ilk duyduğumda sanki kendim yazmışım gibi hissettim” diyor. Küçük yaşlardan itibaren piano eğitimi alan genç şarkıcı, kendi bestelerini de söylemek istediğini ancak en büyük hayalinin dedesi Nejat Uygur’a ait şiirlerden birini besteleyip söylemek olduğunu belirtiyor.

Söz ve müziği Oytun Karanacak’a düzenlemesi Mert Ali İçelli’ye ait olan "Dolunay "şarkısına kendisinin yönettiği bir klip de çeken Behzat Uygur, esas mesleğinden hiç bir zaman vazgeçmeyeceğini, başka şarkıcıların klip yönetmenliğini yaparak mesleğine devam etmeyi hedeflediğini söylüyor.

Jr. Behzat Uygur, annesi Çiğdem Uygur ve babası Behzat Uygur’un da en büyük destekçileri olduğunu belirtiyor. 

Behzat Uygur JR. - Dolunay (Official Video)...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.