JURASSİC PARK'IN ATMOSFERİNDE KEYİFLİ İFTARLAR!

JURASSİC PARK'IN ATMOSFERİNDE KEYİFLİ İFTARLAR!

Los Angeles'daki orijinal "Jurassic Park"ın tasarımını üstlenen Amerikan NK&A şirketi danışmanlığında İstanbul’da kurulan Jurassic Land, dünyanın en büyük dinozor eğlence parklarından biri seçildi.

Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın sayılı tema parkları arasında yer alan Jurassic Land İstanbul’un uzun soluklu bir tasarım süreci ile onu izleyen multi-disipliner bir inşa döneminin ardından bir kültür ve eğlence projesi olarak Eylül 2011’de hayata geçirildi.

Açıldığı günden bu yana yerli ve yabancı pek çok ziyaretçiyi ağırlayan tesis, ünitelerini zenginleştirerek Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nde 10.000m² alanda bugünkü konseptine kavuştu.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca deneyimli veya konusunda eğitimli personel ile nitelikli işletmecilik yapılan, özgünlük, ulusal ya da uluslar arası şöhret, mimari ve kültürel özellikleri nedeniyle “Kültürel Özel Tesis” olarak belgelendi..
 
Ramazan ayına birbirinden özel iftar menüleriyle hazırlanan “Jura Teras Cafe”  bu bereketli ayda en güzel yemekleri sunuyor konuklarına, İftar sofralarında bir kuş sütü eksik.

 Nostaljik bir hevesle anılan eski Ramazanlar artık modern şehir yaşamının bir parçası. “Jura Teras Cafe'de yapılan iftarlar, neredeyse padişahların ve konakların iftar sofralarıyla yarışır nitelikte.

Şehrin ve iş hayatının yoruculuğundan kendinize vakit ayıra bileceğiniz Lezzet Durağı Jura Teras Cafe hoş lezzetleri, sports cafe’si, güzel müzikleri ve eğlenceli ortamıyla sizleri bekliyor. Jurassic Land'de başlayan çağlar öncesine yolculuğun en lezzetli durağı Jura Teras Cafe, 1200 metrekarelik terasıyla heyecanlı Jurassic Land deneyimini eşsizleştiriyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.