Justin Bieber...HATALARIMDAN DERS ALACAĞIM!

Justin Bieber...HATALARIMDAN DERS ALACAĞIM!

Purpose turnesini iptal ettiği için tükenmişlik sendromu yaşadığı ve müziği bıraktığı iddia edilen Justin Bieber sosyal medyadan açıklama yaptı..

Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber, 'Purpose' turnesini ani bir kararla bitirdiğini açıklamış ve bu durum çeşitli iddiaları beraberinden getirmişti. Tükenmişlik sendromu yaşadığı ve müziği bıraktığı iddia edilen 23 yaşındaki şarkıcı Instagram hesabından açıklama yaptı.

"KARİYERİMİN SÜRDÜRÜLEBİLİR OLMASINI İSTİYORUM"

Kalbinden geçenleri yazdığını ifade eden genç popçu, şu sözlere yer verdi: “Öğrenmek ve büyümek kolay değildi ama yalnız olmadığımı bilmek beni hep ileri götürdü. Mükemmel olamayacağımı ve hatalar yapacağımı biliyorum ama geçmişimin geleceğimi etkilemesine izin vermeyeceğim. Hatalarımdan ders alarak, önüme bakmak istiyorum. Kariyerim gibi ruhumun ve kalbimin de sürdürülebilir olmasını diliyorum. Böylece istediğim gibi bir adam, eş ve baba olabilirim.”

000-r73g3,xai19hv_f0mmsc1a91qbzq.jpg

"BİSİKLETE BİNMEK İSTİYORUM"

Bieber son açıklaması müziğe ara verdiğini gözler önüne serdi. Bieber, 'Purpose' turnesini iptal etmesi müzik dünyasında yankı uyandırmış ve için 'tükenmişlik sendromu yaşıyor' söylentileri ortaya atılmıştı.

Bu iddiaları reddeden Bierber "Hayal kırıklığına uğrayan ya da ihanete uğramış gibi hisseden herkesten özür dilerim. İki yıldan beri turnedeyim. Artık dinlenmek, biraz rahatlamak ve bisiklete binmek istiyorum" şeklinde konuşarak uzun bir molaya ihtiyacı olduğunu söylemişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.