Kadıköy Sound Vol 4... KADIKÖY'DE ROCK GECELERİ!..

Kadıköy Sound Vol 4... KADIKÖY'DE ROCK GECELERİ!..

Kadıköy’den doğan önemli rock grupları, Kadıköy Sound Geceleri’nde izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor.

“Yüksek Dozda Dostluk İçerir”  Sloganı ile yola çıkan Kadıköy Sound etkinlikleri’nde bu güne dek.

Pentagram, Ogün Sanlısoy, Can Gox, Haluk Levent, Kesme Şeker, Teoman,Objektif,  Gitarizma, Deniz Tuzcuoğlu, Can Güney, Selim Işık, Hidayet Can Özcan, Yol Arkadaşları, Merve Kazanç, Tibet Ağırtan, Kaan Çaydamlı, Mehmet Ada Öztekin gibi çok sayıda Kadıköy’lü Sanatçı Sahne Aldı.

4’üncü kez gerçekleşecek Kadıköy Sound ‘da bu kez.

Kadıköy’ün genç gruplarından Gloryhole,  Kurtalan Ekspres ve Apsent gibi gruplar ile yer aldığı proje ve konserlerin ardından Solo kariyerine ağırlık veren kadıköy’ün genç Rock Solistlerinden Tolga Akyurt, Yalnızca kendi seslendirdiği eserler değil Türkçe Rock Müzik tarihinin son 20 küsür yılına şarkılarıyla damga vurmuş, Umay Umay, Özlem Tekin, Teoman gibi  bir çok ünlü müzisyenin seslendirdiği dillerden düşmeyen şarkıları ile Müzik Dünyasının kilit isimlerinden Barlas ve Türk Rock Müziğinin duayeni Gür Akad sahne alacak.

Organizasyonu Gökhan Karaduman’ın yaptığı gece’de jam sessionlarda her an bir süpriz konuk daha sahnede olabilir.

Kadıköy Sound 90’lı yılların başlarında çıkmış bir kavramdır.

Kadıköy’de daha çok müzik üreten insanların, müzisyenlerin oluşturduğu daha sonra kapsamı genişleyerek yazarlar, şairler, edebiyatçılar da dâhil olmuştur.

Bununla birlikte hepsini kavrayan bir kavram ortaya çıkmıştır. İnsanlar da bu kavramı sevip benimsediler. Haliyle içini doldurma görevi de insanlara düştü.

Manchester Sound, Seattle Sound’dan türeyen Kadıköy Sound. Sadece müzik değil Kadıköy’ün hayat tarzını kapsayan bir kavram oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.