Ayhan Aşan-Ömür Gedik... KALAMIŞ PAYSAGE’A ÜNLÜ YAĞDI!

Ayhan Aşan-Ömür Gedik... KALAMIŞ PAYSAGE’A ÜNLÜ YAĞDI!

BVS Group’a ait Kalamış Marinada bulunan Paysage restaurant’ta Ayhan Aşan ve Ömür Gedik ilk kez sahne birlikte sahne aldı.

Yazı; Yusuf EMİN

Kamera; Selim ÖZTÜRK

Anadolu Yakası Kalamış’ta bulunan Paysage cemiyet ve sanat hayatının önemli isimlerine ev sahipliği yaptı.

Ömür Gedik ve Ayhan Aşan’ın sahne aldığı gala gecesine ünlüler akın etti. İnanılmaz lezzetleri ve çalışanlarının samimi ilgi gösterdikleri mekanda muhteşem bir gece yaşandı. Seyyal Taner, Ahmet Selçuk İlkan, Mehmet ve Zühre Dalmaz, Nil Burak, Selçuk Ural, Ayfer-Hayyam Gariboğlu gibi önemli isimlerin katıldığı gecede şıklık yarışı sergilendi.

Ömür Gedik sahnede hem kendi hem de değerli isimlerin kaleme almış oldukları Türkçe – İngilizce bir çok eser seslendirdi.

Nil Burak, Ömür Gedik’in daveti üzerine “Memleketim” şarkısını seslendirdi. Davetlilerden tam not alan Ömür Gedik, Magazinkolik mikrofonlarına şunları söyledi;

“-İnanılmaz heyecanlıyız, Ayhan Aşan gibi bir isimle aynı sahneyi paylaşmak benim için gurur verici. Bu gece çok sayıda sanatçı dostumuz gelecek dolayısıyla bu gala gecesi adeta ünlüler geçidine dönüşecek’’ dedi.

Ayrıca sevgililer gününde Kıbrıs  sahnesini hatırlattığımız Ömür Gedik’e repertuarı sorduğumuzda ‘’Sevgililer gününde herkesi çift beklerken yalnızlarla karşılaştım ve repertuarımı ağırlıklı yanlızlık şarkıları üzerine değiştirdim.

Bu gece hem hüzünlü hem eğlenceli ama en önemlisi insanların sevdikleri şarkıları seslendireceğim’’ dedi.

Güldürünün tek adresi Güllüm Show oldu

Ömür Gedik sahnesinden sonra “Güllüm Show” (Fehmi Dalsaldı) ortalığı kırdı geçirdi. Yaptığı espriler ve üslubu ile büyük beğeni toplayan “Güllüm Show”, yoğun alkış toplayarak insanların moral katsayısını arttırdı.

Özellikle Ahmet Selçuk İlkan ve Selcuk Ural’a yaptığı esprilerle beğenilen “Güllüm Show” gecenin eğlence odaklarından bir tanesiydi.

gullumsov_seyyaltaner-(custom).jpg

Son noktayı Ayhan Aşan koydu

İsyan” adlı şarkı ile sahneye çıkan Ayhan Aşan, sanatçı dostlarına ve konuklara müzik şöleni sergiledi. Okuduğu eserler ve yorumuyla büyük alkış toplayan Ayhan Aşan Magazinkolik mikrofonlarına şunları söyledi

“-İnanılmaz mutluyum, müzik benim içimde var. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiştik ve ameliyatımda bile şarkı söylemiştim. Çok ilgi görmüştü. Bu akşamda davetlilere sanatçı dostlarımıza yine güzel eserler seslendirmeye çalışacağım.

Yaza doğru single çalışmamız var. Bakalım yeni çalışmalarımızı dinleyecilerimizin beğenisine sunacağız’’.

dalmazlar_kalamispaysage.jpg

Doğum gününü sahnede kutlayan Ayhan Aşan’ı sanatçı dostları da yalnız bırakmadı. 

İŞTE GECEDEN ÖZEL RÖPORTAJ  VE RENKLİ ANLAR;

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum