Kalbim Yangın Yeri...VOLKAN SEVDA İLE EVLENDİ, LEYLA'YA AŞKI BİTMEDİ!

Kalbim Yangın Yeri...VOLKAN SEVDA İLE EVLENDİ, LEYLA'YA AŞKI BİTMEDİ!

Hande Soral, Kaan Yıldırım, Ece Çeşmioğlu ve Oğuz Peçe’nin başrollerinde olduğu yeni dizi Kalbim Yangın Yeri 7 Mayıs Cumartesi günü saat 20.15'de 2. bölümüyle FOX ekranlarında.

Leyla Volkan’dan kaçmaya çalışırken daha büyük bir kıskacın içinde bulur kendini... Kurtulmak için Mehmet’le sevgili olduğunu söyler... Sevda bu habere şaşırırken, Volkan’ı buna inandırmak sandıkları kadar kolay olamaz...

Sevda aşık olduğu adamla balayına çıkmanın sevincini yaşamaktadır... Ancak hayallerle gerçekler çok farklıdır... Volkan’ın Leyla’nın peşini bırakmaya niyeti yoktur...

 Düğünün bitmesiyle tehlikeyi atlattığını düşünen Leyla, bir anda Volkan’ı karşısında bulunca, ondan kurtulmasının kolay olmayacağını anlar.

Volkan’ın amacı ise, Leyla’yı hala deli gibi sevdiğine inandırmaktır. Bu arada aldıkları tatsız bir haberle şaşkına dönerler...

Yeşim ve Kenan batık şirketlerini kurtardıklarını düşünürken, Şahin gazetelerdeki haberleri görünce çok sinirlenir. Artık şirket evliliğin şartları değişmiştir... Yeşim buna engel olmak için kolları sıvar... Onun da Şahin’i alt edecek bir planı vardır..

Mehmet Leyla’ya evlenme teklif etmiş ama Leyla’dan olumlu bir cevap alamamıştır.. Üstelik bir oyunun içine düşmüş, ne yapacağını bilemez haldedir.

Öte yandan  Leyla’nın Mehmet’le duygusal bir bağı olmadığından iyice şüphelenen  Volkan gemileri yakmaya karar verir ve Sevda’ya boşanmak istediğini söyler..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.