Kalbimdeki Deniz... DENİZ EVİ TERK EDİYOR!

Kalbimdeki Deniz... DENİZ EVİ TERK EDİYOR!

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini şarkıcı Kutsi ile Özge Özberk paylaşıtığı yeni dizi Kalbimdeki Deniz, 18 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'de17. bölümüyle Fox TV ekranlarında...

Deniz’lerin evi terk etmesi Mirat’ı çok üzer. Diyar da üzülmüştür ama korkusundan silahın Serdem’e ait olduğunu söyleyemez.

Eski hükümlü olduğunu öğrenen çoğu kişi Mirat’a karşı güvensizlik yaşarken, bu kararın nerden ortaya çıktığını anlamaya çalışan Mirat’ın eli boş kalır.

Deniz Ece’nin devlet lisesine naklini aldırır. Mirat tedavisine başladığı Artun’da bir gariplik olduğunu sezer.  Hülya bir yandan Deniz’i bulduğu evi kiralamaya ikna etmeye çalışırken, diğer yandan Orhan’ı Deniz’e açılması için teşvik eder.

Hülya’dan aldığı gazla Deniz’e yönelen ve ileri giden Orhan ummadığı bir tepki alır, üstelik Mirat’la dostluğunu da kaybeder. Alihan’ın evliliğe yanaşmaması üzerine eski aşkıyla arayı düzeltme girişiminde bulunan Şebnem, Alihan’ın şüphelenmesine neden olur.

Yaşadığı yıkımı Hülya’yla paylaşıp onun tarafından azarlanan Orhan,  Mirat’a bir mektup bırakarak çiftlikten ayrılır. Deniz, Mirat’ın eski hükümlülük nedenini ve silahla ilgili gerçeği öğrense de Hülya geri dönmemeleri için elinden geleni yapar.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.