Kalbimdeki Deniz... DENİZ İLE MİRAT'TAN AŞK İTİRAFI!

Kalbimdeki Deniz... DENİZ İLE MİRAT'TAN AŞK İTİRAFI!

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini şarkıcı Kutsi ile Özge Özberk paylaşıtığı yeni dizi Kalbimdeki Deniz, 20 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'de 30. bölümüyle Fox TV ekranlarında...

Artun Deniz tarafından reddedilişin şokunu yaşarken, Mirat ve Deniz sonunda yüzleşir ve birbirlerine olan aşklarını itiraf ederler.

Deniz, Hülya'nın gözünün Mirat'ta olduğunu anlar ve onunla oynamaya başlar. Diyar'ın abilerinin eve ani gelişi herkesi şok eder ve ortalık karışır. Mirat ve Deniz, aşklarını gizli ve kaçamak yaşamaya başlarlar.

Hülya'nın Deniz'in ağzından yazdığı mektubu alan Alihan, Şebnem'e dönüş yapar ve cezaevinden çıkar çıkmaz evlenme kararı alırlar.

Ece, annesine destek olmak için gizlice mankenlik işine girişse de bu durumdan ve Volkan'la samimiyetinden rahatsız olan Mustafa'ya tartışır ve mankenlik yapmaktan vazgeçtiğini söyler.

Deniz'in Figen'in vücudundaki morluklardan bahsetmesiyle Ece işkillenir ve Figen'den gerçekleri öğrenir. Ferhat'ın nikah sırasında tutuklanması Figen ve ailesinde büyük değişimlere yol açarken, Ece ve Mustafa için bir güven krizi kapıdadır.

Deniz'i Mirat'a kaptıran Artun, Hülya'yı son bir kez daha kullanır ve Mirat'a intikamını taçlandıracak bir tuzak kurar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.