Kalbimdeki Deniz... DENİZ'İN VELAYET SAVAŞI!

Kalbimdeki Deniz... DENİZ'İN VELAYET SAVAŞI!

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini şarkıcı Kutsi ile Özge Özberk paylaşıtığı yeni dizi Kalbimdeki Deniz, 13 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00'de 52. bölümüyle Fox TV'de.

 

Alihan ve Deniz arasındaki gerginlik Ozan’ın velayet davası nedeniyle artacak, mahkemenin verdiği kararsa ipleri kopma noktasına getirecektir.

Peki ya Mirat bu duruma, Deniz’in gözleri önünde acı çekmesine daha fazla izin verebilecek midir?

Okul gezisi sırasında ve dönüşte yaşananlar Ece, Mustafa, Yosef ve Figen için çok ciddi sonuçlar doğuracak, her biri kendilerini, hislerini sorgulayıp önemli kararlar almak zorunda oldukları bir eşikte bulacaktır.

Hülya doğacak bebeğini düşünerek Nejat’la arasını iyi tutması gerektiğine karar verirken Şebnem ve Ünal buna engel olmak için ellerinden geleni yapacaktır.

Fikriye’yse mahalleye gelen davetsiz bir misafir ve bu misafirin yol açtığı tatsız olaylar yüzünden kaybettiği hafızasına kavuşacaktır.

Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizilerinden olan, FOX’un sevilen dizisi ‘‘Kalbimdeki Deniz’’in oyuncu kadrosuna ünlü oyuncu Caner Kurtaran dahil oldu.

canerkurtaran_kalbimdekideniz.jpg

Başarılı oyuncu Caner Kurtaran ‘İzak’ karakteriyle “Kalbimdeki Deniz”de yürekleri hoplatacak.

Yapımcılığını Pastel Film/Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün yaptığı, yönetmenliğini Hakan İnan'ın üstlendiği, başrollerini Özge Özberk, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hakan Eratik'in paylaştığı "Kalbimdeki Deniz", yüksek ritmiyle 13 Ocak Cumartesi 20.00’de FOX izleyicisini ekran başına kilitleyecek.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.