Kalbimdeki Deniz... HOŞGELDİN BEBEK!

Kalbimdeki Deniz... HOŞGELDİN BEBEK!

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini şarkıcı Kutsi ile Özge Özberk paylaşıtığı yeni dizi Kalbimdeki Deniz, 29 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00'de 2. bölümüyle Fox TV ekranlarında...

Deniz’lerin eve geri dönüşü Diyar’a soğuk bir sürpriz olur. Ece’nin içlerine düştükleri duruma isyanı ve hırçınlığı artarken, evdeki kadınlar arasındaki gerginlik de giderek tırmanır. 

Deniz emniyet müdürlüğünden gelen haberle sarsılırken, üstüne bir de babasının başına gelenlerle, depresyona girme lüksünün bile olmadığını anlar ve iş aramaya başlar.

Deniz ve Mirat’ın arasında gelişen dostane diyalog; aralarında bir aşk gelişecek olursa sokakta kalmaktan korkan Diyar’ı olduğu kadar, Mirat’a olan karşılıksız ilk aşkını kalbine gömmüş Fikriye’yi de huzursuz eder ve harekete geçirir.

Öte yandan Hülya Deniz’in düştüğü zor durumun tadını çıkarmaya başlamışken, onlara sahip çıkan biri olmasından rahatsız olmuştur.

Çevresini saran kadınların gizli düşmanlığını bile göremeyecek kadar yaşam mücadelesine düşmüş Deniz’i, daha büyük bir sürpriz beklemektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.