Kalbimdeki Deniz... HÜLYANIN KABUSU GERÇEK OLUR!

Kalbimdeki Deniz... HÜLYANIN KABUSU GERÇEK OLUR!

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini şarkıcı Kutsi ile Özge Özberk paylaşıtığı yeni dizi Kalbimdeki Deniz, 25 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'de 22. bölümüyle Fox TV ekranlarında...

Deniz emniyetten gelen Alihan’ın Kıbrıs’ta tutuklandığı haberiyle şok olur. Diyar ve Mehmet’le konuşarak, Mirat’la beraber Kıbrıs’a giderler.

Aşçı cinayetinden dolayı ifadesine başvurulacağını öğrenen Artun, yeni planını devreye sokar. Deniz’in bir miras işi için memlekete  gittiğini söyleyen Ece, annesinin Mirat’la başbaşa yolculuk yapmasından rahatsızdır.

Ozan ise babası gibi onları da kaybedeceği korkusunu yaşar. Babasından, annesi hakkındaki geçmiş hikayeyi öğrenen Mustafa, Ece’yle bunu paylaşır ve gönlünü alır.

Hülya, Deniz ve Mirat’ın Kıbrıs’ta olduğunu duyunca şok olur ve her şeyin ortaya çıkacağı korkusuyla Artun’dan yardım ister.

Mirat’la ilgili yaptırdığı araştırma sonucunda evli olmadığını öğrenen Artun ise Hülya’ya bunu sorar. Kıbrıs’ta önce Şebnem’le, ardından Alihan’la yüzleşen Deniz ve Mirat, birbirlerine olan duygularını konuşmadan yaşayacakları bir akşam geçirirler.

Hülya’nın korktuğu şey gerçekleşir ve dönüş yolundaki Deniz, Hülya’yı arayarak onunla yüzleşmenin zamanının geldiğini söyler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.