Kalbimdeki Deniz... SETTEN İLK KARELER YAYINLANDI!

Kalbimdeki Deniz... SETTEN İLK KARELER YAYINLANDI!

Yeni sezonun iddialı yapımlarından "Kalbimdeki Deniz"in çekimleri başladı. Başrollerini Özge Özberk ve Kutsi’nin paylaştığı dizi, ekim ayında FOX ekranlarında olacak.

Pastel Film imzalı “Kalbimdeki Deniz”in çekimleri, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da başladı. Setten ilk karelerin paylaşıldığı dizinin çekimlerinin bir bölümü de Şanlıurfa’da yapılacak.

Özge Özberk ve Kutsi’nin başrollerini paylaştığı “Kalbimdeki Deniz” çok yakında izleyicisiyle buluşacak.

Yeni sezonun iddialı yapımlarından olan dizinin oyuncu kadrosunda Yeşim Ceren Bozoğlu, Devin Özgür Çınar, Hakan Eratik, Sebahat Kumaş, Hakan Vanlı, Faruk Üstün, Batuhan Ekşi, Güzin Usta, Hazal Adıyaman, Levend Yılmaz, Hülya Şen, Nazlı Pınar Kaya, Evren Erler, Sercan Gülbahar, Serkan Altıntaş, Emre Yanık, Çağlayan Doruk Ozanoğlu ve Suat Karausta yer alıyor.

Yapımcılığını Efe İrvül’ün üstlendiği, senaryosunu Funda Çetin'in yazdığı, yönetmenliğini Aysun Akyüz Mehdiabbas 'ün yaptığı dizi şimdiden büyük merak uyandırmaya başladı.

“Bazen hayat seni en değerli incisini sunmak için okyanusun en dibine çeker.”

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat  mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur.

İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz ile ona gerçek aşkı tattıracak ve hayat arkadaşı olacak Mirat’ın yolları büyük bir sürprizle kesişir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.