Kalbimdeki Deniz... YENİ SEZONA HAZIR!!

Kalbimdeki Deniz... YENİ SEZONA HAZIR!!

FOX’un sevilen dizisi “Kalbimdeki Deniz”in ekibi, yeni sezonunu önceki akşam düzenlenen bir yemekle kutladı.

Özge Özberk, Kutsi, Hakan Eratik ve dizinin diğer oyuncularının bir araya geldiği yemekte tüm ekip yeni sezonun çekimleri başlamadan önce moral depoladı.

Geçirdikleri yoğun ama keyifli bir sezonun ardından yaklaşık iki ay dinlenen “Kalbimdeki Deniz” dizisinin ekip ve oyuncuları, yeni sezon çekimlerine başlamadan önce Taksim 7. Sanat Ocakbaşı’nda düzenlenen bir yemekte bir araya geldi.

Geceye Özge Özberk, Kutsi, Hakan Eratik, Devin Özgür Çınar, Hazal Adıyaman, Simge Selçuk, Hakan Vanlı, Zeynep Aydemir, Faruk Üstün, Kıvanç Kılınç ve dizinin diğer oyuncuları katıldı. İki aylık bir aranın ardından bir araya gelen ekip, yemekte keyifli anlar yaşadı. Aynı gecede dizinin genç oyuncularından Hazal Adıyaman’ın doğum günü de hep birlikte kesilen pastayla kutlandı.

Yeni sezonda hikayede büyük sürprizler yaşanacağını söyleyen oyuncular, yoğun çekim temposu başlamadan hep birlikte keyifli vakit geçirdi. 

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi “Kalbimdeki Deniz”, ikinci sezonuna hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını Pastel Film adına Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün yaptığı, yönetmenliğini Aysun Akyüz Mehdiabbas’ın üstlendiği, senaryosunu Funda Çetin’in ele aldığı ve proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı “Kalbimdeki Deniz”, yeni sezonunda büyük sürprizlerle yine FOX ekranlarında olacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.