KANAL D CANNES'E DAMGASINI VURDU!

KANAL D CANNES'E DAMGASINI VURDU!

17 Ekim Pazartesi günü Fransa’nın Cannes şehrinde başlayan dünyanın en prestijli televizyon fuarı Mipcom bugün sona eriyor.

Farklı ülkelerden yapımcı ve televizyon kanallarını dört gün boyunca ev sahipliği yapan Mipcom’un yıldızı bu sene Türkiye’nin kanalı Kanal D oldu.

Yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan yılın merakla beklenen dizisi “Vatanım Sensin” ise fuara adını altın harflerle yazdıran proje idi.

Dizinin iki başrol oyuncusu Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in katılımı ile fuar boyunca birçok etkinlikte yer alan Kanal D, Mipcom tarihinde bir ilke de imza attı:

Kanal D Cine… Kanal D için sinema salonu konseptine getirilen tırda üç gün boyunca kanalın reyting rekortmeni dizileri katılımcılara izlettirildi. Geçtiğimiz Salı günü ise “Vatanım Sensin”in sadece Mipcom için hazırlanan 20 dakikalık bölümü Doğan TV Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Doğan TV Holding yöneticileri ve Halit Ergenç & Bergüzar Korel çifti ile birlikte seyredildi.

 

Aynı gün Kanal D’nin standını ziyaret eden Vatanım Sensin’in yıldızları, dünya televizyon sektörünün en önemli mecralarına röportaj verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.