“Kapı Çarptı”... EĞLENCELİ OYUNA EĞLENCELİ BİR GALA !..

“Kapı Çarptı”... EĞLENCELİ OYUNA EĞLENCELİ BİR GALA !..

“Kapı Çarptı” oyun galası geçtiğimiz akşam Kadıköy Duru Tiyatro’da gerçekleşti.

Binnur Şerbetçioğlu, Tarık Şerbetçioğlu, Yavuz Topoyan, Ömer Gecü, Nermin Koçak, Hande Akkent, Berk Gülen, Tuncay Vicnelioğlu, Cem Özoktay ve Ezgi Altıkulaç’ın oynadığı “Kapı Çarptı” oyun galası geçtiğimiz akşam Kadıköy Duru Tiyatro’da gerçekleşti.

Tiyatro, televizyon ve sinema dünyasının pek çok tanınmış simasının da katıldığı galada Gencay Gürün, Toron Karacaoğlu, Zihni Göktay, Açelya Topaloğlu, Cem Belevi Ayşegül İşsever ve Hüseyin Köroğlu da vardı.

İSTANBUL KUMPANYASINDAN SIMSICAK BİR KOMEDİ

Fransız oyun yazarı Gerard Lauzier’in yazdığı Gencay Gürün’ün dilimize kazandırdığı İstanbul Kumpanyasının eğlenceli oyununu Tarık Şerbetçioğlu yönetti.

"Jan, Paris’te yaşayan bir ressamdır. Bir gün saat 5 ile 7 arasında sosyetenin en önemli şahsiyetlerinden Bayan Florance’ı evine davet eder. Ancak Jan’ı inanılmaz sürprizler beklemektedir. Olaylar öyle bir gelişir ki, Jan için son derece zor bir gün olacaktır.’ Jan’ın üst üste yaşadığı olayların izleyicileri kahkahaya boğan bir ritimle anlatıldığı oyun, 08 Şubat Pazartesi CKM Salon A’da, 14 Şubat Pazar Duru Tiyatro’da, 26 Şubat Cuma Torium AVM’de, 27 Şubat Cumartesi ise Duru Tiyatro’da sahnelenecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.