'Karadayı'...  MAHİR SUÇU ÜSTLENİYOR!

'Karadayı'... MAHİR SUÇU ÜSTLENİYOR!

ATV ekranlarının sevilen dizisi `Karadayı` heyecan dolu 104. bölümüyle 30 Mart Pazartesi saat 20.00`de ekranlarda...

104.Bölüm:

           Mehmet Saim can çekişirken Mahir, Nazif’e gitmesini söyler. Mehmet Saim’i kendisinin vurduğunu söyleyecektir. Suçu üzerine alacaktır. Nazif bunu kabul etmez ama Mahir’in ısrar etmesi üzerine çareyi gitmekte bulur.

Mahir, Mehmet Saim’in başında beklemektedir. Ofisten çıkan Nazif doğruca eve gider. Amacı Feride’ye olanları anlatmak ve babasını vurduğunu itiraf etmektir. Nazif bunu başarabilecek midir?

Babasının vurulduğunu öğrenen Feride, Mehmet Saim’in yanına gider. Mehmet Saim komadadır. Yaşam savaşı veren babasının başında beklerken bir yandan da babasının kim tarafından vurulduğunu merak etmektedir. 

Bütün işaretlerin Mahir’i gösterdiğini öğrenen Feride deliye döner. Sevdasının babasını vurmuş olabileceğine asla inanmaz. Ona göre Mahir’in üstüne yine suç atılmaya çalışmaktadır.

Ne olursa olsun Mahir’in bu sebeple suçlanmasına izin vermeyecektir. Feride babasını asıl vuran kişiyi öğrenebilecek midir? Mahir Mehmet Saim’i vurmaktan yakalanacak mıdır?

Bütün bunlar olurken Mahir’e olan kuyruk acısını bir türlü unutmayan Boksör Hilmi, Mahir’in karşısına çıkmak için mıntıkasına gider. Mahir yerine Orhan’la karşılaşır.

Orhan ağabeyime ne diyeceksen bana de deyince Boksör Hilmi, Orhan’ı tutsak alır. Mahir’e karşıma çıkmazsan kardeşin ölür haberini yollar. Mahir vaktinde yetişip kardeşini ölümden kurtarabilecek midir?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.