Karagül... EBRU'NUN BÜYÜK KARARI!

Karagül... EBRU'NUN BÜYÜK KARARI!

Reyting rekortmeni dizi `Karagül` 97. bölümüyle 27 Kasım Cuma saat 20.00`de FOX`ta!

97. BÖLÜM

Maya ve Ada’nın başına gelenlerden sonra, artık olanlara dayanamayan Maya annesini adam akıllı sıkıştırır... Ebru Maya’ya gerçeği söyler... Artık Maya için işin rengi değişmiş, olayları farklı bir açıdan görmeye başlamıştır.

Diğer yandan katil olma duygusunu kaldıramayan Ada, intiharın eşiğine kadar gelir. Her ne kadar sevmiyor ve istemiyor gibi görünse de aralarındaki kardeşlik bağının gücü, Baran ve Ada’yı yeniden bir araya getirir. Baran, Ada’yı uçurumun kıyısından alabilecek mi? Ebru’nun vereceği büyük karar, kızını girdiği bataklıktan kurtarabilmek için yeterli olacak mı?

Kendal, Kenan’ın hazırladığı tuzağa doğru son hız gitmektedir. Kaderin kavuşmalarına bir türlü izin vermediği Oğuz ve Narin, hayattan alabilecekleri kadarını almak için yeniden bir araya gelirler... Narin ihtiyacı olan tek teselliyi, Oğuz’un omuzunda bulurken,  Sibel’in yaşadığını ve yerini öğrenen Özlem, Sibel ve Kasım’ı Kendal’a söyleyecek mi?

Rüstem ve Kendal’ın zorla aklına soktuğu Melek’i takıntı haline getiren Merdan, Melek ve Sabri’nin aşkına gözleri ile şahit olur. Bunu kendine yediremeyen Merdan, belki de hayatının hatasını yapar ve Sabri’yi vurur. Sabri kurtulabilecek ve Melek’le kavuşabilecek mi? 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.