Karima Nayt... AKBANK SANAT'DA CAZ ŞÖLENİ YAŞATTI !..

Karima Nayt... AKBANK SANAT'DA CAZ ŞÖLENİ YAŞATTI !..

Dünyaca ünlü Cezayirli sanatçı Karima Nayt, yaylı çalgılar dörtlüsü BİS Quartet eşliğinde Akbank Sanat Caz Günleri'nde sahne aldı.

Caz Dünyasının Özgün Sesi Karima Nayt, Akbank Sanat Caz günleri kapsamında Akbank Sanat’ta muhteşem bir sahne performansıyla göz doldurdu. Karima Nayt, şarkılarını Cezayir Arapçası, klasik Arapça ve Fransızca olarak seslendiriyor.

Akbank Sanat'taki konserinde 13 farklı karakter hakkında 13 şarkı içeren "Quoi d'Autre?" isimli albümünden eserler seslendiren sanatçıya bendir ve perküsyonda Youcef Grim, gitarda Olle Linder, basta Andreas Unge, bandoneonda Mikael Augustsson ve perküsyonda Fredrik Gille eşlik etti.

Müzikseverlere farklı bir deneyim sunan Nayt, etkileyici sahne performansı ile unutulmaz bir gece yaşattı. Cezayirli sanatçı Karima Nayt Türkiye’nin caz müzik adına en ünlü müzik firmalarından E.D Organization müzik firmasını ve de E.D Organization müzik ve İstanbul Vatan Gazetesinin sahibi Prodüktör Estergon Karagöz’ün de caz müzik adına dünya çapında önemli bir prodüktör olduğunu hayranlarıyla paylaştı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.