Karımı Gördünüz Mü?... YAPIM ŞİRKETİNDEN ÖZÜR AÇIKLAMASI!

Karımı Gördünüz Mü?... YAPIM ŞİRKETİNDEN ÖZÜR AÇIKLAMASI!

Beyaz TV’de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programına katılan “Karımı Gördünüz Mü?” filminin başrol oyuncularından Peker Açıkalın'ın açıklamalarına yapım şirketinden cevap geldi.

Söz konusu açıklama;

BASIN AÇIKLAMASI

Beyaz TV’de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programının bugün yayınlanan bölümüne konuk olan başrol oyuncumuz Peker Açıkalın’ın, programda kadın başrol oyuncumuz İvana Sert ile ilgili sarf ettiği yakışıksız ifadeler bizi derinden üzmüştür.

Peker Açıkalın’ın kadın başrolümüz için söylediği çirkin sözlerden ötürü hem sayın İvana Sert’ten hem de kamuoyundan özür dileriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur…

“KARIMI GÖRDÜNÜZ MÜ?” FİLMİ YAPIMCISI

 ARAS YAPIM

Ne olmuştu?

İvana Sert ile Peker Açıkalın'ın yer aldığı komedi filmi “Karımı Gördünüz Mü?” filminin tanıtımı için ikili Söylemezsem Olmaz programına davet edildi.

Peker Açıkalın hasta olmasına rağmen programa katılırken, İvana Sert hastalığını bahane göstererek programa katılmadı.

'İVANA GELMEK ZORUNDA'

Programa katılmayan başrol arkadaşı İvana Sert'i eleştiren Peker Açıkalın 'Bana dedikleri zaman ben sette olurum.

Dedikleri saatte burada olurum. Ivana hanım nerden şu anda? İlk defa tanıştım kendisiyle çok saygı duyuyorum ama ben filmimin piyarını yapmak istiyorsam, İvana hanım buraya gelmek zorunda ama yok.' diye konuştu.

'BİZE VERİLEN SÖZ SİZE VERİLMİŞTİR'

Programın yorumcularından Ece Erken de İvana'ya tepki gösterirken 'Bir sanatçı ünlü kim olursa olsun. Bize verilen söz size verilmiş olur.

Söylemzsem Olmaz'a bu saattte geleceğini söyleyip, eğer gelmiyorsa...Bu bir iş disiplinidir. Ben buraya söz verdiysem hastada olsam çıkamak zorundayım.' dedi.

 

Karımı Gördünüz mü?’ isimli filmin başrol oyuncularından Peker Açıkalın, katıldığı canlı yayında çok konuşulacak sözler söyledi. Peker Açıkalın, filmde başrolü paylaştığı modacı Ivana Sert’e sitemkar ve argo ifadeler kullandı.

Program sunucusunun “İvana Sert de bizimle olacaktı. Nerede acaba?” sorusuna Açıkalın, “O zaman soy adını yumuşak olarak değiştirebiliriz” cevabıyla karşılık verdi.

Peker Açıkalın, Ivana Sert için “O sanatçı değil modacı” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine program sunucusu Açıkalın’a, “Başrolü paylaştığınız kişi için ‘Sanatçı değil’ diyorsunuz” diye karşılık verdi.

Açıkalın sunucu İlkay Buharlı'nun bu yorumuna da cevabı sert oldu: “Başrolü ben paylaşmadım. Yapımcımız paylaşmış..."

Programın ilerleyen dakikalarında ise Açıkalın, Sert’e yaptığı göndermelerde kantarın topuzunu kaçırdı. Deneyimli oyuncunun, program yorumcusunun İvana Sert hakkında yaptığı “Moda ikonu” tanımlamasının ardından “Motor” dediği duyuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.