Kayahan... YOLU SEVGİDEN GEÇEN HERKES BU GECEDE BULUŞTU!

Kayahan... YOLU SEVGİDEN GEÇEN HERKES BU GECEDE BULUŞTU!

Beşiktaş Belediyesi usta sanatçı Kayahan’ın doğum günü olan 29 Mart’ta İpek Açar’ın himayesinde birbirinden özel ve usta seslerin katıldığı muhteşem bir konsere imza attı.

Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde “Büyük Usta Kayahan”ın doğumgünü için düzenlenen muhteşem konseri izlemeye gelenler için koltuklar yetmeyince, Beşiktaş Belediyesi konser salonunun tüm koridorlarına sandalyeler ekledi.

MUHTEŞEM KONSERİ KAYAHAN’IN KIZI BESTE AÇAR HARAVON ve ELİF GÜVENDİK SUNDU

Büyük Usta Kayahan’ın kızı Beste Açar Haravon, Elif Güvendik ile birlikte muhteşem konserin sunuculuğunu üstlendi.

Kuliste sahne öncesi ve sahnede birarada olan, yanyana gelen İpek Açar ve Beste Açar, kendilerini yanyana gördüklerinden ötürü çok mutlu olduklarını söyleyen basın mensuplarına, “Bize ve Kayahan’a yakışan budur” cevabını verdiler.

Gecede; Nilüfer, Fatih Erkoç, Zara, Mustafa Ceceli, Gökhan Türkmen, Yonca Lodi, Hakan Aysev, Burcu Güneş, Serkan Çağrı, İntizar, Suat Suna, İskender Paydaş, ve İpek Açar  sahneye çıktı.

İpek Açar’ın Serkan Çağrı, Fatih Erkoç, Zara, Hakan Aysev ve Burcu Güneş’le yaptığı düetler ayakta alkışlanırken, gecenin sonunda tüm sanatçıların hep birlikte söyledikleri “Mavilim” şarkısı ise salonda büyük coşku yaşanmasına neden oldu.

Muhteşem konseri “Seninle Her Şeye Varım Ben” şarkısıyla açan İpek Açar, ardından Esmer Günler, Seni Seviyorum, Gönül Sayfam’la salonu dolduran yüzlerce kişiye adeta duygu seli yaşattı…

DÜETLER GECEYE DAMGA VURDU

Büyük Usta Kayahan’ın biricik eşi İpek Açar’ın konserde Fatih Erkoç, Zara, Burcu Güneş, Hakan Aysev ve Serkan Çağrı ile yaptığı düetler de gecenin en önemli anlarındandı… Kayahan’ın görüntüleri eşliğinde yapılan düetler, gecenin en anlamlı dakikalarından oldu.

MUHTEŞEM KONSERİ İPEK AÇAR AÇTI, NİLÜFER KAPADI

Muhteşem konserin açılışını İpek Açar yaparken, Kayahan’ın yakın dostu Nilüfer ise gecenin sonunda sahneye çıkarak Mor Menekşe ve Geceler şarkılarını yorumladı.

3 saat süren konserin finalinde ise tüm sanatçılar ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar sahnede biraraya gelerek, Büyük Usta’nın “Mavilim” şarkısını seslendirdiler.

BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI MURAT HAZİNEDAR: “HERKESİN KAYAHAN’LA BİR ANISI VARDIR!”

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, muhteşem konserin öncesinde yapılan basın toplantısında; “Herkesin Büyük Usta Kayahan sayesinde bir anısı vardır. Onun muhteşem şarkıları, muhteşem müzik ve sözleri, her insanın özelinde kalbine dokunur. Benim bile eşimle olan ortak bir Kayahan şarkımız vardır” dedi.​

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.