KAYAHAN’IN VEFATI GÜNDEME DAMGA VURDU!

KAYAHAN’IN VEFATI GÜNDEME DAMGA VURDU!

Medya takibi ajansı Interpress’in sadece yazılı mecrayı kapsayan araştırmasında, geçtiğimiz ay magazin haberlerinde en çok ünlü sanatçı Kayahan’ın vefatının yer aldığı belirlendi.

 

Geride bıraktığımız Nisan ayında sanat ve eğlence dünyasından magazin sayfalarında öne çıkan medyatik isimler belirlendi. Medya takibi ajansı Interpress’in sadece yazılı mecrayı kapsayan araştırmasında, geçtiğimiz ay magazin haberlerinde en çok ünlü sanatçı Kayahan’ın vefatının yer aldığı belirlendi.

Ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile dergide çıkan haberlerin incelenmesiyle oluşan sıralamada Kayahan, Nisan ayında uzun zamandır savaştığı kanser hastalığına yenik düşmesi 711 haberde yer aldı. Geçtiğimiz ay ikinci sırada ünlü komedyen Cem Yılmaz toplam 674 haberle bulunurken, Hülya Avşar’ın ise toplam 398 haberle üçüncü sırada yer aldığı tespit edildi.

Interpress’in yaptığı haber araştırmasında, geçtiğimiz ayın magazin sayfalarında en çok yer alan isimler listesinde dördüncü sırasında, Demet Akalın hakkında çıkan 377 haberle bulunurken, Amerika’da önemli bir ameliyat geçiren İbrahim Tatlıses’in de sağlık durumu hakkındaki haberlerin başta olduğu toplam 314 haber ile beşinci olduğu belirlendi. Geride kalan Nisan ayında magazin sayfaların da yer alan ve çıkan haber adetlerine göre oluşan ilk on sırada yer alan diğer ünlü isimlerin Sibel Can, Sezen Aksu, Murat Boz, Kenan İmirzalıoğlu ve Hande Yener’in olduğu saptandı.     

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.