Kaybedenler Klubü Yolda... İKİNCİ TANITIM YAYINDA!

Kaybedenler Klubü Yolda... İKİNCİ TANITIM YAYINDA!

Başrollerinde yine Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in yer aldığı fenomenleşen film Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Yolda’nın ikinci teaser’ı yayınlandı.

 

Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı ve başrollerinde yine Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in yer aldığı fenomenleşen film Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Yolda’nın ikinci teaser’ı yayınlandı.

Kaybedenler Kulübü Yolda’da Nejat İşler ve Yiğit Özşener’e Hande Doğandemir, Merve Çağıran, Rıza Kocaoğlu ve Sarp Akkaya da eşlik ediyor.
Kaybedenler Kulübü Yolda’dan ikinci sinyal

İlk filmiyle Türk Sineması’nda özel bir yere sahip olan Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Yolda’dan gelen yeni teaser, kısa sürede büyük ilgi gördü.

Motosikletli yol görüntüleriyle, başroller arasında geçen hem mizahi hem duygusal konuşmaların eşlik ettiği teaser, sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Yol da hayat da planlandığı gibi gitmez

Kaan ve Mete Olimpos’ta, kalabalık bir Kadıköy grubuyla yaptıkları eğlenceli tatilin sonunda, motorlarıyla İstanbul’a doğru yola çıkarlar.

Ancak yolculuğun iki beklenmedik misafiri daha olacaktır. 

İstanbul’a doğru ilerlerken, hayat onlara ve bize yolun, yolculuğun ve ilişkilerin hiçbir zaman planlandığı gibi ilerlemediğini, bir kez daha ve oldukça sert bir biçimde gösterecektir…

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/m5zi3mqocho" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.