Kayıtdışı... CANNES'DE GÖVDE GÖSTERİSİ!

Kayıtdışı... CANNES'DE GÖVDE GÖSTERİSİ!

16-19 Ekim tarihleri arasında, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen, dünyanın en prestijli televizyon fuarı MIPCOM’da “Kayıtdışı” dizisi, televizyon dünyasının ünlü dağıtımcı ve alıcılarının beğenisine sunuldu.

Her yıl TV sektöründen binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen fuarın bu yılki Türk yıldızları Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert oldu.

Yabancı basının yoğun ilgisiyle karşılaşan oyuncular, çok sayıda dergi ve gazeteye röportaj verdi.

Geçtiğimiz akşam fuar kapsamında gerçekleştirilen ve FOX Networks Group Avrupa ve Afrika’nın ilk orjinal dizi yapımı olan “Deep State”’in partisinde Kayıtdışı kadrosu, “Kingsman” filminin oyuncusu ve “Deep State” dizisinin başrolü Mark Strong ile objektiflere poz verdi.

“KAYITDIŞI”NA ÖZEL GECE

Red Arrow Entertainment bünyesindeki Karga Seven Pictures’ın yapımcılığını, proje tasarımı ve kreatif yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği dizi için FOX, fuar kapsamında özel bir gece düzenledi.

Erkan Petekkaya, Songül Öden, Dolunay Soysert ve Cevdet Mercan, Cannes’da Kayıtdışı için özel gerçekleştirilen gecede 21st Century FOX’un üst düzey yöneticileri, dünyaca ünlü dağıtımcı ve alıcılar ile biraraya geldi.

Yüksek sayıda katılım gerçekleşen gecede, tüm davetlilerin ilgi odağı olan Kayıtdışı oyuncuları, misafirlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.