Bizim Hikaye... FİLİZ'İN BAŞI DERTTE!

Bizim Hikaye... FİLİZ'İN BAŞI DERTTE!

’Bizim Hikaye’’ dizisi, 6. bölümüyle 19 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak.

Filiz ve Barış hırsız Cenk’le sokakta karşılaşmışlardır. Cenk’in imalı konuşmaları Barış’ı zor duruma sokmuştur.

Yaşanan gerilim sonrası Barış ciddi bir karar alır. İşi bırakacak, tamirhaneyi kapatacaktır, çünkü Filiz’i kaybetmeyi asla istememektedir. Cenk haberi duyunca sinirlenir, kabul etmez.

Cemil tamirhaneye baskın yapar. Cenk’i gözaltına alır. Cenk Barış’ın kendisini ihbar ettiğini düşünür, ona bilenir, tehditler savurur, eğer kendisini nezaretten kurtarmazsa adını polise vereceğini söyler. Barış ne yapacaktır?

Fikri’nin evi bir kez daha terk etmesiyle Kiraz, özellikle de Fikret’in psikolojisi bozulmuştur. Ağbileri onların moralini düzeltmeye çalışır. Hafta sonu Fikret’in veli toplantısı vardır.

Babasının gitmesi şarttır, aksi takdirde okuldan atılacaktır. Fikri’nin okulla uzaktan yakından ilgisi yoktur. Çözümü bulmak yine Filiz’e düşer.

Ona yardıma koşan ise tabii ki Barış. Barış, Fikret’in okuldan atılmasını engellemek için akıllıca bir yola başvurur. Acaba başarılı olacak mıdır? 

Şeyma için Müjde’nin veli toplantısına gitmek hayati önemdedir. Evden dışarı çıkabilmek için Fikri’den yardım ister. Diğer yanda Tülay da babasının bıraktığı parayı alabilmek için Tufan’dan sahte bir nikah töreni yapmasını ister.

Tufan sahte nikah memuru bulma işini Fikri’ye verir. Fikri bu iki işi de layıkıyla yerine getiremez, çünkü gündemi bambaşkadır, başı yine çok fena derttedir.

Eski alacaklıları yüklü miktardaki borcunu ödemesini, aksi takdirde canını alacaklarını söyleyip onu tehdit etmişlerdir.

Fikri önce para bulmaya çalışır, ancak bulamaz. Nihayet bir arkadaşının tavsiyesiyle akıl almaz bir işe kalkışır. T

abii her zaman olduğu gibi Filiz’in başına dert açacak bir iştir bu. Üstelik okuldaki veli toplantısında hicranlı sahneler yaşanır.

Hikmet, kocasının Esra’ya zorbalık yaparak boynundaki kolyeyi aldığını görür. Esra’nın ağlaması içini yakar ve kolyeyi alıp ona geri verebilmek için ailesinden gizli büyük bir işe, hatta fedakarlığa kalkışır.

Rahmet bunu fark ettiğinde çok sinirlenir, kardeşini vazgeçirmeye çalışır, Hikmet’se gözü karartmış, Esra’ya açılmaya karar vermiştir.

Tam sular durulmuş, Barış ve Filiz çocuklarla bir aradayken Barış’ın telefonuna bir mesaj düşer. Tüm taşları yerinden oynatacak bu mesajı Kiraz görür ve şok olur. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.