Kelebekler... AVRUPA SEYİRCİSİYLE BULUŞTU!...

Kelebekler... AVRUPA SEYİRCİSİYLE BULUŞTU!...

Yönetmen Tolga Karaçelik’in, geçtiğimiz günlerde Sundance Film Festivali 2018’de ‘En İyi Film’ ödülünü alan yeni filmi “Kelebekler”, Avrupa prömiyerini, 47. Uluslararası Rotterdam Film Festivali’nde yaptı.

 

Avrupa’nın en önemli festivallerinden biri olan Rotterdam Film Festivali kapsamında ilk kez Avrupa’da seyirciyle buluşan “Kelebekler”, burada da sinemaseverlerden büyük alkış aldı.

 

Tolga Karaçelik, geçtiğimiz günlerde yeni filmi “Kelebekler”in dünya prömiyerini gerçekleştirdiği Sundance Film Festivali 2018’de tarihi bir başarıya imza atarak, festivalde aynı zamanda ‘En İyi Film’ ödülünü aldı.

Gündeme damgasını vuran “Kelebekler”, Avrupa prömiyerini ise 30 Ocak 2018, Salı günü 47. Uluslararası Rotterdam Film Festivali kapsamında yaptı.

Karaçelik’in senaryosunu yazıp yönettiği film; Avrupa’nın en önemli festivallerinden biri olan Rotterdam Film Festivali kapsamında buluştuğu sinemaseverlerden de tam not aldı.

adsiz-ek-00137.jpg

Çok sayıda ödül kazanan “Gişe Memuru” ve “Sarmaşık” filmleriyle uzun süre gündemden düşmeye Tolga Karaçelik, “Kelebekler” ile başarı grafiğini yukarıya taşımaya devam ediyor.

Birbirini çok az tanıyan üç kardeşin, yıllardır haber almadıkları babalarının aramasıyla bir araya gelmelerini konu alan “Kelebekler”de; Bartu Küçükçağlayan, Tuğçe Altuğ, Tolga Tekin, Serkan Keskin, Hakan Karsak, Ezgi Mola, Ercan Kesal gibi oyuncular rol alıyor. Yapımcılığını Tolga Karaçelik, Diloy Gülün ve Metin Anter’in yaptığı filmin ortak yapımcılığını ise Brave Born Production şirketiyle Kerem Bürsin ve Kemal Çömelek üstleniyor.

Festival yolculuğuna devam eden “Kelebekler”in önümüzdeki aylarda vizyona girmesi bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.