Kemal Doğulu...  YOĞUN BAKIMDA!

Kemal Doğulu... YOĞUN BAKIMDA!

Oyuncu Kadir Doğulu'nun kardeşi ve Hande Yener'in eski stilisti, DJ ve modacı Kemal Doğulu merdivenlerden düşerek ağır yaralandı.

Beyoğlu’nda Pürtelaş Hasan Efendi Mahallesi Vişne Sokak’taki evinden çıkarken merdivenlerden düşen Doğulu, ev sahibi tarafından saatler sonra kanlar içinde yerde bulundu.

Kemal Doğulu bulunduğunda kendisinde değildi ve baygındı.Hemen ambulansla Taksim Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Kemal Doğulu yoğun bakıma alındı.

1.5 SAAT SONRA BULUNDU

Haberi alan Doğulu’nun yakın dostları Çağla Şikel, Hande Yener, Hakan Akkaya ve Öykü Serter hastaneye koştu.

Kemal Doğulu’nun sağlık durumu hakkında hastane yetkilileri bilgi vermezken, Çağla Şikel şunları söyledi: Korkulacak bir durum yok. Yoğun bakımda müşaade altında tutuluyor. Evde yalnız olduğu için 1.5 saat sonra bulunmuş.”

KADİR DOĞULU: ABİM İÇİN DUA EDİN

Oyuncu Kadir Doğulu, yoğun bakımda tutulan abisi için dua istedi.  Doğulu instagramsayfasına "Abimin sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Doktorlar elinden geleni yaptı, yapıyor da. Tüm aile yanındayız. Kritik günleri atlatması için dua ediyoruz.

Şu mübarek günlerde siz de abim için dua edin... Önce abim iyi olsun sonra neler olduğu anlatılır. Ailemiz dışında yapılan açıklamaları ciddiye almayın lütfen... " notunu düştü. 

Kemal Doğulu'nun sağlık durumuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yapan Çağla Şıkel, ünlü modacının hayati tehlikesinin olmadığını söyledi.

"Kemailimiz gayet iyi hayati tehlikesi yok sadece müşade altında. Rabbim şifa versin yanındayız kuzum"

kemal doğulu instagram son durumu ne

Armağan Çağlayan: Omuriliği hasar görmüş olabilir

Öte yandan konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Armağan Çağlayan, "Omuriliği hasar görmüş olabilirmiş. Düştüğünde bulunana kadar çok kan kaybetmiş." diye yazdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.