Kemal Uzun... FİLM VE DİZİ YÖNETMENİ EVİNDE ÖLDÜRÜLDÜ!

Kemal Uzun... FİLM VE DİZİ YÖNETMENİ EVİNDE ÖLDÜRÜLDÜ!

Yönetmen Mustafa Kemal Uzun, çevirdiği dizilerde figüran olarak oynattığı O.A. isimli bir şahıs tarafından bıçaklanıp başına beyzbol sopasıyla vurularak öldürüldü.

 

Şile Çavuşpaşa Mahallesi'nde yaşanan olay gece saat 02.00 sıralarında, yapılan bir ihbarla ortaya çıktı. Gelen ihbar üzerine adrese giden ekipler kilitli olan adresin kapısını kırarak içeriye girdi.

İçeride korkunç manzarayla karşılaşan polis yönetmen Uzun’u ölü halde buldu. Ceset üzerinde yaptığı ilk incelemede ünlü yönetmenin başına beyzbol sopasıyla vurularak ve bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti.

Ünlü yönetmenin özel eşyaları üzerinde inceleme yapan polis cep telefonu ve cüzdanı ile otomobilinin çalındığinı tespit etti.

 
 

Olay sonrası harekete geçen Cinayet Masası ekipleri etraftaki kamera görüntülerini incelemeye aldı. Görgü tanıklarının ifadesina başvuruldu.

Cinayeti ünlü yönetmenin yönettiği dizilerde figüran olarak oynattığı O.A’nın gerçekleştirdiği belirlendi. O.A, Beylikdüzü’nde gözaltına alındı. Üzerinden Uzun’un cep telefonu çıktı.

Cüzdanı nereye attığını hatırlamadığını söyleyen İ.A’nın verdiği bilgiyle yönetmenin otomobili de bulundu.

Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği’nde sorgulanan O.A, ifadesinde, “ Dün öğlen saatlerinde Şişli'de bir kafede Mustafa ile biraz sohbet ettikten sonra Şile’ye bir balık restorana gittik. 

Daha sonra Uzun’un evine geçtik. Burada alkol aldık. Sohbet sırasında aramızda tartışma çıktı. Çok öfkelendim, bıçakladım, daha sonra da beyzbol sopasıyla başına vurdum.” dedi. 

Kemal Uzun  Çanakkale Yolun Sonu, Garip Bir Cinayet ve birçok filmin yönetmenliğini yaptı. 3 film senaryosu yazan, 4 filmde de oyuncu olarak kamera karşısına geçen Uzun'un cesedi Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kaynak:milliyet.com.tr / Ferit ZENGİN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.