Kenan Doğulu... BU YAZIN AŞK ŞARKISI!..

Kenan Doğulu... BU YAZIN AŞK ŞARKISI!..

Sayısız aşk şarkısının yaratıcısı Kenan Doğulu, gençleri bu yaz da yeni bir aşk yolculuğuna çıkarmaya hazırlanıyor.

Kenan Doğulu’nun aşk dolu sözleri ve yüksek enerjisiyle dikkat çeken “İlk Adımı Sen At” isimli şarkısı, gençlere aşkın peşinden korkusuzca gitmeleri için cesaret veriyor. Kenan Doğulu, çok yakında yayınlanacak olan klibinde de genç aşıklara ilham vermeye hazırlanıyor.

Aşkın markası Cornetto bu yaz gençlere “İlk Adımı Sen At” mesajıyla sesleniyor. Gençlere aşkları için cesaret verme hedefiyle Kenan Doğulu ile yeni bir iş birliğine imza atan marka, gençleri bu yaz Doğulu’nun “İlk Adımı Sen At” şarkısıyla selamlıyor. Markanın yeni reklam filminin de müziği olacak olan şarkı, hareketli melodisiyle mutlu sonlara inananların favorisi olmaya aday.

Sadece 24 saat izlenebilecek ilk klip!

Kenan Doğulu ve markanın birlikteliği ile aşkı en iyi anlatan şarkılardan biri olan “İlk Adımı Sen At”, klibiyle de çok konuşulacak. Klibin ilk versiyonu dijital mecralardan sadece 24 saat boyunca izlenebilecek ve sonra yok olacak. Anı yaşama ve ilk adımı atma mesajı veren markanın çektiği klip, Türkiye’de bir ilk olacak. Klipte birbirine açılamayan aşıklara cesaret veren Doğulu, gençleri aşkın ve müziğin mükemmel birlikteliği ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Söz ve müziği Kenan Doğulu’ya ait, düzenlemesini Kenan Doğulu ve Güneş Ergün’ün yaptığı “İlk Adımı Sen At” şarkısıyla Kenan Doğulu, bu yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor. Sevdiğine açılmak için ilk adımı onun atmasını bekleyen bir gencin dilinden anlatılan “İlk Adımı Sen At”, coşkulu ritmiyle de gençlerin favorisi olmaya şimdiden aday.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.