Kenan Ece... 'TÜRK KIZLARININ ÜSTÜNE YOK!'

Kenan Ece... 'TÜRK KIZLARININ ÜSTÜNE YOK!'

KizlarSoruyor.com‘un ünlüleri KizlarSoruyor üyeleriyle buluşturduğu #ÜnlülerCevaplıyor etkinliklerinin bu seferki konuğu Kenan Ece’ydi. Kenan Ece, üyeler tarafından kendisine yöneltilen sorulara doğal ve içten bir tavırla cevap verdi.

“Kendiniz olun, rahat olun”

Kenan Ece “Flört taktiklerin neler?” sorusuna "Bence flörtün bir taktiği olmamalı. Sen nasılsan, nasıl hissediyorsan ve kimsen, onu karşındakine samimiyetle geçirebiliyorsan bu kendi başına zaten çok etkileyici bir şeydir.

Kendiniz olun, rahat olun. Sizinse zaten gelir, olur o iş." şeklinde cevap verdi.

“Aşkın insanın karşısına nerede çıkacağı hiç belli olmaz.”

“İnternetteki flört uygulamalarını hiç kullandın mı? İnternet aşkları konusundaki fikirlerin neler?” sorusuna "Hiç kullanmadım ama aşkın insanın karşısına nerede çıkacağı hiç belli olmaz.

O yüzden ne tavsiye ediyorum bu uygulamaları, ne de 'olmaz böyle şey' diyorum. Olabilir, her şey olabilir. Ama dikkatli olun, ihtiyatlı olmanızda fayda var." cevabını verdi.

“Türk kızlarının üstüne yok”

Kenan Ece gelen “Hangi ülkenin kızlarını beğeniyorsun?” sorusu üzerine “Türk kızlarını beğeniyorum. Bence Türk kızlarının üstüne yok” şeklinde cevap verdi.

“Erkekler daha dikkatli olursa kızlar trip atmaz”

Üyelerden gelen “Türk kızlarının trip atma uzmanı olmasında, erkeklerin rolü sizce nedir?” sorusuna Kenan Ece "Bence rolleri büyük.

Bizim erkeklerimiz yer yer büyükbaş olabiliyorlar. O yüzden de kızlar trip atıyor. 

Erkeklerimiz biraz daha kibar, biraz daha anlayışlı, biraz daha hareketlerinde dikkatli olurlarsa kızlar da daha az trip atar diye düşünüyorum." şeklinde cevap verdi.

“Aşkta gurur olmaz, aşk hesaplı yaşanırsa aşk olmaz.”

Kenan Ece “Aşkta gurur var mıdır? Varsa bu gururun sınırı var mıdır, yoksa aşk hesapsızca mı yaşanmalı mıdır?” sorusu üzerine Aşkta gurur olmaz, aşk hesaplı yaşanırsa aşk olmaz.” cevabını verdi.

“Özgüven, dürüstlük ve güler yüz olmazsa olmaz”

Kenan Ece üyelerden gelen “Bir kadında aradığın en olmazsa olmaz 3 özellik nedir?” sorusuna "Birincisi öz güven, ikincisi dürüstlük, üçüncüsü de hayata güler yüzle bakması..." cevabını verdi.

“Sevdiğinin peşinden koşmazsan hayatı ıskalamış olursun”

“Bir insan her şeye ve herkese rağmen, sevdiğinin pesinden koşmalı mı?” sorusu üzerine Kenan Ece "Evet kesinlikle. İnsan her şeye rağmen sevdiğinin peşinden gitmeli bence.

Sevdiğinin peşinden koşmazsan hayatı ıskalamış olursun." dedi.

Erkeklere tavsiyem: Temiz olun, kendinize özen gösterin

Üyelerden gelen “Erkeklere bakım tavsiyeleriniz neler? Siz neler yapıyorsunuz?” sorusunu "Temiz olun, kendinize özen gösterin.

Ben oyuncu olduğum ve kamera önünde yüzümle iş yaptığım için elimi yüzümü yıkadıktan sonra ve yatmadan önce nemlendirici kullanıyorum.

Bazen göz altarıma serum uyguluyorum. Onun dışında haftanın 3 günü fitness ve pilates yapıyorum.” şeklinde cevapladı.

“Türkiye’de dizi süreleri düşerse daha iyi hikayeler ortaya çıkar

Üyelerden gelen “İrlanda’da Fair City adlı dizide 13 bölüm oynadığınızı biliyoruz. Oradaki dizi sektörüyle buradakini karşılaştırır mısınız?” sorusu üzerine değerlendirme yapan Kenan Ece "İrlanda’da Türkiye'dekinden çok daha küçük bir dizi sektörü var.

Oradakiler 30 veya 40 dakika olarak çekiliyor. Fair City on yıldır devam eden, haftada 4 kere yayınlanan yarım saatlik bir pembe dizi. İrlanda'da üretim çok daha kısıtlı fakat kalite daha yüksek.

Burada çok daha fazla üretim var, her yıl 100’ü aşkın dizi çekiliyor. Çoğu da tutmuyor, devam etmiyor ve tabii bir çoğunun kalitesi de tartışılır.

Dizi süreleri düşerse daha iyi hikayeler ortaya çıkar, daha iyi çekilir bu diziler." şeklinde cevap verdi.

“İnsan para kazanmak için oyuncu olmamalı”

Kenan Ece “Oyuncular çok mu para kazanıyor?” sorusunu "Sürekli olmamakla, garantisi olmaması ile birlikte oyunculuk para kazanabileceğiniz bir meslek.

Ama bu değişkenlik gösterir. İnsan para kazanmak için oyuncu olmamalı. Sırf para kazanmaksa amaç, başka meslek seçilmesi gerektiğini düşünüyorum." şeklinde cevapladı.

Kitapseverlere Paul Auster, Erasmus ve Henry Miller okumalarını tavsiye ederim

“Kitap okumayı sever misiniz? Bugüne kadar okuduğunuz, sizi etkileyen bir kitap olduysa bize de önerir misiniz?” sorusu üzerine "Evet, kesinlikle severim.

Kitapseverlere Paul Auster'ın NewYork üçlemesi, Erasmus'un Deliliğe Övgü ve Henry Miller'ın Sexus'unu tavsiye ederim."

Canan Ergüder en iyi anlaştığım partnerim

Kenan Ece “Şu zamana kadar anlaştığınız en iyi partner kim?” sorusunu “Şu ana kadar anlaştığım en iyi partner Canan Ergüder oldu.

Canan'la zaten gerçek hayatta da beraberiz” şeklinde cevapladı.

Dil bilmenin hayatta büyük artıları var

Üyelerden gelen “Hangi yabancı dilleri biliyorsunuz? Dil bilmenin oyuncu olarak artılarını gördünüz mü?” sorusuna Kenan Ece "İngilizce, Almanca ve biraz Fransızca biliyorum.

Ve elbette ki dil bilmenin artıları var. Örneğin son olarak Ertuğrul 1890 filminin yarısını İngilizce oynadım.

Dünyaya açılmanız biraz daha kolaylaşıyor. Sadece oyunculuk için değil genel olarak hayatta artıları var dil bilmenin." cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.