Kendi Düşen Ağlamaz... FORMATI DEĞİŞTİ!

Kendi Düşen Ağlamaz... FORMATI DEĞİŞTİ!

TRT 1’in yüzde yüz yerli bilgi yarışması Kendi Düşen Ağlamaz, yeni formatıyla eğlendirmeye ve kazandırmaya devam edecek! TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz’da artık karşılıklı iki grup yarışacak.

Perşembe ve Cuma akşamları TRT 1’de Ertem Şener’in sunumuyla ekranlara gelen Kendi Düşen Ağlamaz, yeni formatıyla kazandırmaya devam edecek.

Kendi Düşen Ağlamaz’ın yeni formatında üçer kişiden oluşan iki grup 2 Milyon Lira için yarışacak. Gruplar, yarışmanın başına kendilerine verilen birer milyonu, önceden olduğu gibi, 7 soru boyunca korumaya çalışacak. 

Elenen grubun parası, diğer gruba geçecek
Yarışmanın yeni formatında gruplar 5 soru boyunca birlikte yarışacaklar. Yarışmanın 5. sorusunun sonuna gelindiğinde kasasında daha fazla para olan grup, yarı final ve final sorularında yarışacak. Elenen takımın kasasında kalan para ise, kazanan gruba devrolacak.

Yeni formatın ilk bölümü Perşembe akşamı ekrana gelecek
Kendi Düşen Ağlamaz’ın yeni formatıyla ekranlara gelecek il bölümünde İzmitli 3 arkadaştan oluşan “Kavun” ve Fethiye’li 3 arkadaştan oluşan “Lidyalılar” grupları yarışacak.
Tuğçe, Zeynep ve Meryem isimli ikisi mühendis, biri ebe olan 3 arkadaştan oluşan “Kavun” takımı neşeli halleriyle yarışmaya renk katacak. 

Kavun’a karşı yarışan takımın adı ise niyeti belli eder nitelikte… “Parayı bulmaya” gelen Lidyalılar Fethiye’de yaşayan Emre, İlker ve Koral isimli 3 arkadaştan oluşuyor. 

“İki masa, bir kasa”nın bereketi!
Yeni formatın avantajlarını yaşayan gruplardan biri, oldukça iyi bir parayla finale kadar ulaşmayı başarıyor! Bakalım finalde Ertem Şener’i sulara yollayıp, ödül kazanmayı başarabilecekler mi?

Kurunun yanında yaşın da kazandığı Kendi Düşen Ağlamaz, Ertem Şener’in sunumuyla 1 Aralık Perşembe gecesi saat 22.05’te TRT 1 ekranlarında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.