Kendi Düşen Ağlamaz... KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR!

Kendi Düşen Ağlamaz... KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR!

Yanlış cevabı veren yarışmacısını suya düşüren, ’Kendi Düşen Ağlamaz’ 14 Temmuz 2016 Perşembe akşamı saat 22.05’te TRT 1’ ekranlarında.

Ekranlarının eğlence dolu bilgi yarışması ’Kendi Düşen Ağlamaz’ kazandırmaya devam ediyor.

Kısa sürede izleyicilerin vazgeçilmezi haline gelen, bilgi ile eğlenceyi bir araya getiren yarışma, ’Kendi Düşen Ağlamaz’ tüm hızıyla devam ediyor.

 Sunuculuğunu Bay J’nin üstlendiği, kurunun yanında yaşın da kazandığı yarışmada 3’er kişiden oluşan ekipler halinde soruları yanıtlayan yarışmacılar, 1 Milyon Lira için ıslanmayı göze alıyor.

Ekipler, yarışma başında kendilerine teslim edilen parayı, 7 sorunun sonunda ellerinde tutmak için mücadele verecekler.

 Dostlar yarışıyor; bazıları suya karışıyor!

 ’Kendi Düşen Ağlamaz’ ’da yarışmacı grubu, 4 şıklı sorulara ortaklaşa cevap veriyorlar. Her soru için kendilerine tanınan bir dakikalık süre içinde cevaba karar verip, kucaklarında paralarla, cevabı temsil eden kapakların üzerine dağılıyorlar.

Cevaptan eminlerse, tek bir şıkkın üzerine 3 yarışmacı geçebildiği gibi, cevaptan emin değillerse, istedikleri kadar parayı kucaklayıp, 3 şıkka dağılabiliyorlar.

Süre dolup, yanlış şıkların kapakları tek tek açılmaya başladığında, yanlış şıkkın/şıkların üzerinde bekleyen yarışmacı/lar, kucaklarındaki paralarla birlikte suya düşüyorlar.

Doğru cevabın üzerinde bekleyen bir yarışmacı dahi kalsa, kucağında taşıdığı para miktarı ile takımı yarışmaya devam ediyor. Yani suya düşenler, ıslak ıslak yarışmaya devam ediyor.

 Final etabındaki sorular ise iki seçenekli. Yarışmacılar, kalan paralarıyla, doğru olduğunu düşündükleri şıkkı temsil eden kapağın üzerine yerleşiyor, diğer seçeneği temsil eden kapak ise sunucuya kalıyor.

Yanlış şıkkın kapağı açıldığında da, yarışmacıların üçü birden suyu boylayıp yarışmaya veda ediyor ya da sunucu sulara gömülürken, yarışmacılar kazandıkları paranın sevincini yaşıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.