Keremcem... HEM HORON TEPTİ, HEM KİTAP TOPLADI!

Keremcem... HEM HORON TEPTİ, HEM KİTAP TOPLADI!

Ünlü şarkıcı Keremcem, köy okullarına kütüphane desteği vermek için kolları sıvadı.

Forum'lar tarafından organize edilen Sosyal Sorumluluk Projesi,  kitap toplama kampanyasının startını Forum Trabzon’da verdi.

Yaklaşık 2 saatte 650 kitap toplayan şarkıcı sevenleriyle özel olarak ilgilendi. Sahneye Horon ekibi ile çıkan Keremcem, özel Horon gösterisine katılarak horon tepti.

Horonda iddiam yok ama çok seviyorum diyerek aktiviteye başlayan Şarkıcı, Yöresel motif ve tatlar beni her daim mutlu etmiştir. Trabzon özünden hiç birşey kaybetmeyen eşsiz bir şehir.  Bu eşsiz şehre eşsiz bir sosyal sorumluluk projesi ile ‘Merhaba’ diyoruz. Trabzon Forum desteğiyle Trabzon’da bir köy okulunun kütüphanesinin temelini bugün sizlerin desteği ile atıyor olacağız.

Bu kadar güzel bir işin öncülüğünü yapmaktan dolayı çok mutluyum. Diyerek sözlerine devam etti.

Trabzon’a özel yöresel tatlara da değinen şarkıcı, kuymak ve muhlamayı çok beğendim. Bu tatların müdavimi olmaktan korkuyorum dedi.

Aktiviteye katılmadan önce  Sümela Manastırını da ziyaret ettiğini belirten şarkıcı, En son 7 yaşımda Sümela Manastırını gelmiştim. Bugün anılarımı tekrar tazeledim. Bu kadar güzel bir kültür mirasına sahip olduğumuz için çok şanslıyız.

Manastıra adeta hayran kaldım. En kısa zamanda tekrar ziyaret edeceğim. Diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.