Kerimcan Durmaz... ÇETE DAVASINDA NEDEN İFADE VERDİ?

Kerimcan Durmaz... ÇETE DAVASINDA NEDEN İFADE VERDİ?

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın Sarallar'a yönelik sürdürülen soruşma kapsamında ifadeye çağırıldı. Kerimcan Durmaz'ın, kendisiyle tartışan birini, Sarallar üyesi birine şikayet ettiği ortaya çıktI.

İstanbul’da bir hafta önce Sarallar grubuna yönelik düzenlenen operasyonda, ünlü DJ ve sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz da ifade verdi.

İddialara göre Durmaz, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret eden bir kişiyi Sarallar grubununun bir üyesine şikayet ederek ‘Kulağını çeker misiniz?’ dedi.

Ancak iddialara göre Sarallar grubundaki görüştüğü kişi, Durmaz’ın isteğini yerine getirmedi. Polis, teknik takibe takılan bu detayı şüpheliye sorunca, Durmaz emniyette gelerek, Saral üyesinin dediğini yapmadığına yönelik tanık ifadesi verdi.

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri bir hafta önce Savaş S.’nin aralarında bulunduğu Sarallar grubuna 4 ilde operasyon yaptı. Operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.
 
KERİMCAN DURMAZ’IN İLGİNÇ GÖRÜŞMESİ 
 
Emniyette götürülen Sarallar, grubu ile ilgili çok yönlü çalışma başlatıldı. Yapılan soruşturmalarda ilginç bir detay ortaya çıktı.
Ünlü DJ ve sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’ın ismi soruşturma kapsamında yer aldı. İddialara göre Durmaz, sosyal medya profilinden biriyle tartıştı.
Ve kendisine hakaretler eden bu kişiyi, Saralar grubunun bir üyesine şikayet ederek ‘Bu şahsın kulağını çeker misiniz?’ dedi.
 
DURMAZ İFADE VERDİ
 
 Polis, soruşturmaya giren bu ayrıntıyı Sarralar grubunun üyesine sordu. Çete üyesi, Durmaz’ın kendisini aradığını doğraladığını ama olayı önemsemediğini söyledi.
Çete üyesi, Durmaz’ın iddia ettiği kişiye herhangi bir kulak çekme işini yapmadığını belirtti. Bunun üzerine emniyet müdürlüğüne avukatı ile gelen Kerimcan Durmaz, ifade verdi.
Durmaz, verdiği ifadesinde, kendisini sosyal medyada hakaret eden kişiyi Savaş S.’nin bir adamına söylediğini doğruladı.
Durmaz, kendisinin söylemesine rağmen çete üyesinin şikayet ettiği kişiye herhangi bir şey yapmadığını söyledi. Durmaz, alınan ifadesinin ardından emniyetten ayrıldı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.