Kertenkele... AŞIKLARA TUZAK KURULUR!

Kertenkele... AŞIKLARA TUZAK KURULUR!

Profesyonel hırsız Kertenkele`nin `Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun` dedirten hikayesi, 7 Mayıs Cumartesi saat 20.00'de 64. bölümüyle ATV ekranlarında...

64.Bölüm Özeti:

Deli Kenan, Kertenkele’nin Banu’yu kaçıran Şevket’e yardım ettiğini zanneder ve Kertenkele’ye olan düşmanlığı artar. Kenan, Kertenkele ve Şevket’i öldürmeye kararlıdır.

Öte yandan Kertenkele, Semih’i yakalamayı başaracaktır. Bahar’la,  Bıçkın Adnan’ın arasını yapmak isteyen Zehra ise hiç beklenmedik bir şey yapar ve işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

Öte yandan Melis’le eğlenmek isteyen Kara Kemal bu sefer hiç istemeyeceği bir şeye neden olur. Kertenkele, Hicabi’nin evinde saklanmaya başlamıştır, Hicabi ise Kertenkele’nin mahzeni bulabileceğinden korkmaktadır.

Baba Kadir ise Gizem’le Hicabi’yi ayırmak için Hicabi’ye bir tuzak kurar. Bu tuzak ise Kertenkele’nin Ünsal’a yakalanmasına sebep olmak üzeredir.

KERTENKELE’NİN KADROSUNA SÜRPRİZ İSİM!

ATV ekranlarında, yayınlandığı ilk günden bu yana sevilerek izlenen Kertenkele’nin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

kertenkele_64bolum.jpg

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in paylaştığı, sevilen diziye Merve Oflaz da katıldı.

7 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak olan 64.bölümden itibaren, Şenay karakteri ile karşımıza çıkacak olan Merve Oflaz,  farklı sürprizleriyle ekran başındaki seyircilere oldukça heyecanlı anlar yaşatmaya hazırlanıyorlar.

Kertenkele, yeni bölümüyle 7 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’de atv ekranlarında...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.