Kertenkele... KISKANÇLIK RÜZGARLARI!

Kertenkele... KISKANÇLIK RÜZGARLARI!

Profesyonel hırsız Kertenkele`nin `Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun` dedirten hikayesi, 30 Mayıs Cumartesi 31. bölümüyle ATV ekranlarında..

31.Bölüm Özeti:

Kertenkele, Zehra tarafından eski kız arkadaşı Yeliz’le konuşurken yakalanmıştır; Zehra’nın bu duruma tepkisi sert olur. Kertenkele, Zehra’yı ikna edebilecek midir?

Hale-Ünsal çiftinin çocuğunun düşmesinin ardından Ünsal Kertenkele’yi öldürmeye ant içmiştir; Ünsal’ın Zehra’nın eniştesi olduğunu öğrenen Sokrat’sa Ünsal’ın peşindedir.

Semih, Kertenkele’ye Betül’le evleneceğini söyler. Kertenkele öfkeden deliye döner. Semih, Betül’le arasında engel gördüğü Kertenkele’den kurtulmak için ilk adımını atacaktır.

Sokrat’ın yeğeninin Ünsal tarafından yakalanarak hapishaneye koyulmasıyla işler hepten karışır. Kertenkele’yi bir taraftan imkânsız bir görev beklerken, öte yandan intikam ateşi ile yanan Ünsal peşindedir.  

ÇOCUKLAR GİBİ EĞLENDİLER

Kertenkele dizisinin 31. bölümünün çekimleri bir lunaparkta gerçekleştirildi. Dizinin başrol oyuncuları Timur Acar ve Sera Tokdemir lunaparktaki sahnelerde çocuklar gibi eğlendi.

Keyifli vakit geçiren oyuncular, çarpışan arabalara ve dönme dolaba binerek adeta çocukluklarına döndü. 

kertenkele_lunapark.jpg

 

Kertenkele dizisinin başrol oyuncuları lunaparktaki  oyun merkezinde; çarpışan arabalara, dönme dolaba ve gondola binip çeşitli oyunlar oynarken, renkli görüntüler ortaya çıktı.

Keyifli bir gün geçiren Timur Acar ve Sera Tokdemir, “Çocuklardan daha çok eğlendik. İçimizdeki çocuğu seviyoruz,” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum