Kertenkele... ÖLMEDİ, ÖĞRETMEN OLDU!

Kertenkele... ÖLMEDİ, ÖĞRETMEN OLDU!

Profesyonel hırsız Kertenkele`nin `Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun` dedirten hikayesi, 03 Ekim Cumartesi saat 20.00'de 36. bölümüyle ATV ekranlarında..

36.Bölüm Özeti:

Kertenkele’yi gören Zehra şoktadır. Her şeyden habersiz olan Kertenkele’nin tek derdi ise kendisini takip eden Ünsal’dan kurtulmaktır. Tam yakalanmak üzere iken hiç ummadığı birisi ona yardım eder. 

Kertenkele ile karşılaştıktan sonra travma yaşayan ve yataklara düşen Zehra ise Kertenkele’ye ulaşmak için her yolu deneyecektir.

Kendisini Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Ahmet Şimşek sanan Kertenkele ise her şeyden habersiz öğretmenliğe uyum sağlamaya çalışmaktadır, fakat bu hiç de öyle kolay değildir.

Kertenkele’nin uzlaşmaz tavırları başına bela açacak, okulu basmaya gelen öfkeli bir mafya babası ile karşı karşıya gelecektir. Kertenkele’nin yaşadığını herkesten ve özellikle Zehra’dan gizleyen Melis ise vicdan azabı ile Zehra’ya duyduğu intikam duygusu arasında kalacaktır... 

TİMUR ACAR’DAN KEDİ OPERASYONU

Korkarak Kaçan Kediyi Sakinleştirmek Timur Acar’a Kaldı…

Sezona merhaba diyen Kertenkele dizisinin 36. bölümünün çekimlerinde, ağacın tepesinde mahsur kalan yavru kediyi kurtarmak için ağaca çıkan Timur Acar, ürken yavru kediyi sakinleştirmek için farklı bir yöntem kullandı.

kertenkele_kedi.jpg

Ağaçtaki Kedinin Kulağına Fısıldadı…

Senaryo gereği ağacın üzerinde mahsur kalan bir kediyi kurtaracak olan Acar, korkarak ağacın uç kısımlarına doğru kaçan kedinin yanına gelmesi için uzun süre mücadele etti. Çekimlerin tamamlanabilmesi için, ağacın üzerinde yaklaşık 2 saat boyunca kalarak yavru kediyi ikna etmeye çalışan oyuncu, ürken kedinin kulağına uzaktan da olsa seslenerek amacına ulaştı.

Kedi taklidi yaparak yavru kedinin ilgisini çekmeyi başaran ünlü oyuncu kediyi nasıl ikna ettin diye soranlara ise; “Yavru kediye kedilerin dilince, ağaçta Kertenkele olduğunu söyledim. Yanıma gelirse kendisine göstereceğimi söyledim,” diyerek espri yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.